ΠΑΡΑFOOTBALL

Από πέμπτη επιλογή στον Ολυμπιακό, στα ραντάρ Αυστριακών και Ολλανδών

Ο νεαρός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού
Από πέμπτη επιλογή στον Ολυμπιακό, στα ραντάρ Αυστριακών και Ολλανδών

Πιο πρωταγωνιστικό ρόλο από τις άλλες χρονιές, αναμενόταν να είχα ο Μάριος Βρουσάι στον Ολυμπιακό, κάτι που τελικώς δεν φαίνεται να συμβαίνει.

Όπως μάλιστα αναφέρεται στην έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα την στήλη «Παρασκήνια», ο νεαρός εξτρέμ βρίσκεται πέμπτος στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τα άκρα, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα.

Το θετικό για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και φυσικά για τους «ερυθρόλευκους», είναι ότι παρά την φετινή του κατά κύριο λόγο απραξία, έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων της Αυστρίας και Ολλανδίας.

Οι περσινές εμφανίσεις του στο Youth League και στη συνέχεια τα παιχνίδια που πήρε με την μεγάλη ομάδα, έχει κάνει αρκετούς να ενδιαφέρονται και με το συμβόλαιο του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άμεσες εξελίξεις.

Καθόλου άσχημα για τον 20χρονο, που θέλει να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια και να ανέβει επίπεδο, όντα πρωταγωνιστής.

«Χρυσάφι» στα πόδια του Πέλκα

Ο Νίκος Νταμπίζας εδραιώνεται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Από πέμπτη επιλογή στον Ολυμπιακό, στα ραντάρ Αυστριακών και Ολλανδών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.