ΠΑΡΑFOOTBALL

Μπουζούκης: Τα νεύρα του μάνατζερ για τον… Μόντριτς

Η δημοσιογραφική άδεια και η έρευνα δεν ποινικοποιείται παρά το γεγονός ότι ο μάνατζερ του Γιάννη Μπουζούκη έγινε έξαλλος με το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον νεαρό του Παναθηναϊκού
Μπουζούκης: Τα νεύρα του μάνατζερ για τον… Μόντριτς

Ο Γιάννης Μπουζούκης βρίσκεται στο στόχαστρο της Ιντερ. Μόνο που η δημοσιοποίηση του ιταλικού ενδιαφέροντος δεν άρεσε στον μάνατζερ του νεαρού ποδοσφαιριστή, αλλά η δημοσιογραφική άδεια δεν ποινικοποιείται!

Ο Πάνος Γαλαριώτης έγινε έξαλλος με τον χαρακτηριστικό «νέος Μόντριτς» για το νεαρό οτυ Παναθηναϊκού και μάλιστα δεν ήθελε καν να βγει προς τα έξω το ενδιαφέρον της Ίντερ, όπως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Διαβάστε αναλυτικά: «Η δημοσιογραφική άδεια δεν ποινικοποιείται. Γι’ αυτό και είναι τέτοια. Συνδέσεις και μεταφορές, ο καθένας μπορεί να κάνει όσες και όπως θέλει. Ακόμη και να πεις τον Μπουζούκη, επαγγελματία τεσσάρων μηνών, «νέο Μόντριτς». Το τελευταίο που ήθελε να ακούσει/διαβάσει ο μάνατζερ του, Πάνος Γαλαριώτης. Εξαλλος ήταν, αφού για κανένα λόγο δεν θέλει να γράφεται το παραμικρό «φουσκωτικό» για τους πελάτες του».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια μπορείτε να βρείτε στην στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

O Κούτρης είναι ψηλά στη λίστα της Μπράγκα

Μάχη… παραμονής μεταξύ Μπογέ και Πόνσε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπουζούκης: Τα νεύρα του μάνατζερ για τον… Μόντριτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.