ΠΑΡΑFOOTBALL

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις για Κολοβέτσιο και Κουλιμπαλί

Η (προ)διάθεση του Παναθηναϊκού είναι να «δέσει» άμεσα τον Κολοβέτσιο και να αφήσει στο χρόνο τις συζητήσεις με τον Κουλιμπαλί για τις ανανεώσεις
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις για Κολοβέτσιο και Κουλιμπαλί

Διαφορετικές περιπτώσεις. Τελείως. Ο ένας (Κολοβέτσιος) φέτος ενσαρκώνει πλήρως τον ρόλο του ηγέτη στην άμυνα και του πατήρ-φαμίλια στα αποδυτήρια.

Εξάλλου, ο ίδιος ο Δώνης πρόσφατα σε συνέντευξή του τον μνημόνευσε πως είναι ο πλέον βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς στον Παναθηναϊκό.Πάνω στο δικό του status «χτίζεται» ποδοσφαιρικά και ο Φάνης Μαυρομάτης.

Όπως αναφέρεται στην έντυπη έκδοση του Sportime και στη στήλη «Παρασκήνια», ο Κολοβέτσιος, στα 27 του, γνωρίζει πως μέσα από τον Παναθηναϊκό φέτος «μεγάλωσε» και ο ίδιος ποδοσφαιρικά μια και του άνοιξε και η πόρτα της Εθνικής Ελλάδας.

Νιώθει καλύτερα από ποτέ εντός και εκτός γηπέδου και απλώς απομένει να το εξαργυρώσει και οικονομικά στην επικείμενη πρόταση συνεργασίας του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Νταμπίζας εδώ και καιρό έχει κάνει την προεργασία, μεταφέροντας στον Κολοβέτσιο πως θα είναι στο Top-5 των συμβολαίων για τη νέα χρονιά μια και η ομάδα (λογικά) θα πορευτεί με την τσέπη του Αλαφούζου. Ο άλλος (Κουλιμπαλί) είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Δεν βγάζει αξιοπιστία.

Τόσο σαν χαρακτήρας (σ.σ.: ακόμη δεν έχουν ξεχάσει στον Παναθηναϊκό τον τρόπο που ήθελε να την… κάνει πέρυσι), όσο και σαν ποδοσφαιριστής. Επιρρεπής σε τραυματισμούς και τακτικά ανεπαρκής. Είτε παίζοντας ως δεξιός μπακ, είτε ως (ελάχιστες φορές) τρίτο στόπερ. Αφήστε δε που ο έτερος αντίζηλος, ο Γιόχανσον, φέτος κάνει παπάδες αμυντικά και επιθετικά (8 ματς/4 γκολ) και έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου στην πλάτη του.

Κοινώς, ο Παναθηναϊκός δεν καίγεται να διατηρήσει στο ρόστερ του, τον Κουλιμπαλί. Πόσω μάλλον από την στιγμή που κοστίζει σχεδόν 400.000 ευρώ (μικτές απολαβές) ετησίως. Πολυτέλεια στον Παναθηναϊκό που έχει ήδη βασικό δεξιό μπακ και πορεύεται σε μνημονιακή βάση.

Ο Κουρμπέλης σκέφτεται ελληνικά…

Παναθηναϊκός: Το πλάνο για τη δεξιά πλευρά

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, φέρεται να αγοράζει το πολυτελές σπίτι όπου έμεναν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, αξίας 11 εκατ. ευρώ

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι σκέφτονται για τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Γιαζίτσι και Λόβρεν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Ξανά αποκαλύψεις από τη στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη στήλη της e-sportime...

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο