Επαφή για να κρατήσει τον Μιχαήλ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Ηπειρώτες έκαναν μία συζήτηση με τον αρχηγό τους για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του
Επαφή για να κρατήσει τον Μιχαήλ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τρέχουν οι εξελίξεις τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι άνθρωποι του οποίου έχουν σηκώσει μανίκια για τα καλά. Επαφές με παίκτες για να παραμείνουν στο ρόστερ γίνονται και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Αλέξης Μιχαήλ.

Ο αρχηγός των Ηπειρωτών είναι σε αυτούς που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Πρόθεση της ομάδας είναι να τον κρατήσει και τον ενημέρωσε σχετικά.

Ποια είναι τα δεδομένα; Οι δύο πλευρές πορεύονται χρόνια μαζί και η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική. Ο Μιχαήλ δεν θα άφηνε εύκολα την πόλη του και είναι ικανοποιημένος από την αρχική προσέγγιση που του έγινε. Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο απλά.

Στον παίκτη υπάρχει κρούση από άλλη ομάδα και η προοπτική κρίνεται δελεαστική. Γι’ αυτό και δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση, κάτι που θα γίνει πάντως μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ζήτησε να μείνουν ο Πετράκης

«Αγκάθι» το οικονομικό για Μπουκουβάλα

Επαφές με Αποστολόπουλο για να ανανεώσει

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επαφή για να κρατήσει τον Μιχαήλ ο ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.