ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μπασινάς: «Χρειάζεται δουλειά και μεγάλη προσπάθεια»

Ο Άγγελος Μπασινάς μίλησε για την κλήρωση της Εθνικής στα προκριματικά του Euro και τόνισε ότι η Ιταλία είναι το φαβορί, αλλά θα δούμε τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο
Μπασινάς: «Χρειάζεται δουλειά και μεγάλη προσπάθεια»

Ο Άγγελος Μπασινάς αναφέρθηκε στην κλήρωση της Εθνικής στα προκριματικά του Euro και δεν δίστασε να χρίσει φαβορί την Ιταλία.

Βέβαια, όπως είπε χαρακτηριστικά, θα δούμε τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο. Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας τόνισε ότι χρειάζεται δουλειά και μεγάλη προσπάθεια από τους διεθνείς.

Αναλυτικά δήλωσε: «Είναι γνώριμο το περιβάλλον, ωστόσο είναι κάτι τελείως διαφορετικό να το ζεις από αυτό το πόστο, από ό,τι ως ποδοσφαιριστής.

Είδα τους Ιταλούς χαρούμενους για την κλήρωση, φυσικά και είναι το φαβορί του ομίλου, αλλά καλύτερα να περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο.

Χρειάζεται δουλειά μέχρι την έναρξη των αγώνων και από κει και πέρα θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για την πρόκριση, απέναντι σε αρκετά δυνατούς αντιπάλους».

Προκριματικά Euro 2020: Κόντρα σε Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία η Ελλάδα

Αναστασιάδης: «Να είμαστε αντάξιοι των προηγούμενων επιτυχιών»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπασινάς: «Χρειάζεται δουλειά και μεγάλη προσπάθεια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.