ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Ατρόμητος διέλυσε τον Ηρακλή με 6-1!

Με χατ-τρικ του Κώστα Κωτσόπουλου, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έκανε περίπατο στο Καυτανζόγλειο
Ο Ατρόμητος διέλυσε τον Ηρακλή με 6-1!

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος του Ηρακλή δεν περίμενε πως η ομάδα του θα παρουσίαζε τέτοια εικόνα διάλυσης στο ματς με τον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες μετέτρεψαν τον “γηραιό” σε σάκο του μποξ και τον συνέτριψαν με 6-1, σε μία από τις πιο βαριές εντός έδρας ήττες της ιστορίας του.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι δεν… λυπήθηκε τους “κυανόλευκους” που δεν μπορούσαν να σταματήσουν τους αντιπάλους τους, δεχόμενοι έξι τέρματα, εκ των οποίων στα τρία φέρει ευθύνη ο γκολκίπερ Αμπάρης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τον Ατρόμητο ο Κώστας Κωτσόπουλος, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έδειξε πως αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που πολύ μέλλον μπροστά του.

Στο 10’ ο Γιαννούλης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο φορ των Περιστεριωτών άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ξανά ο Κωτσόπουλος σκόραρε με διαγώνιο πλασέ, ενώ στο 60’ ο Κουλούρης σε κενή εστία πέτυχε το 0-3.

Στο 65’ ο Ενσικουλού ανέβασε τον δείκτη του σκορ, στο 73’ ο Μανούσος προσποιήθηκε όμορφα από δεξιά και με αριστερό σουτ πέτυχε το 0-5 για τους Περιστεριώτες. Ο Ηρακλής μείωσε με τον Χασομέρη στο 85’, με τον Κωτσόπουλο με κεφαλιά στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ατρόμητος, Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα έφτασαν στους 3 βαθμούς και πλέον, όλοι περιμένουν την αναμέτρηση των Ηπειρωτών με τη Θύελλα Καμαρίου την Πέμπτη (1/11, 19:30).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (65’ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51’ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62’ Χασομέρης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (72’ Στρούγγης), Βασιλακάκης (24’ Ενσικουλού), Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (65’ Μανούσος).

Ο Διαμαντόπουλος «λύτρωσε» τον Άρη

«Τεσσάρα» πρόκρισης ο Πανιώνιος

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ατρόμητος διέλυσε τον Ηρακλή με 6-1!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.