ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Διαμαντόπουλος «λύτρωσε» τον Άρη

Ο πολύπειρος στράικερ "καθάρισε" για τους "κίτρινους"
Ο Διαμαντόπουλος «λύτρωσε» τον Άρη

Προερχόμενος από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ο Άρης ήθελε να βγάλει αντίδραση στην αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων, αλλά σε γενικές γραμμές δεν το έπραξε.

Η ομάδα του Πάκο Ερέρα δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, αλλά χάρη στον… ξεχασμένο Δημήτρη Διαμαντόπουλου βρήκε τον τρόπο να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο κύπελλο. Και ουσιαστικά να “κλειδώσει” την πρόκριση για τους “16”.

Ο 30χρονος στράικερ δεν ξεκίνησε βασικός -προτιμήθηκε ο κακός Γιουνές-, πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος, σκόραρε δις και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1.

Οι “κίτρινοι” παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στην 11άδα τους, αλλά μόνο ο Νίκο Μαρτίνες ξεχώρισε στο πρώτο μέρος. Ο Αργεντινός μέσος απείλησε δύο φορές, σημάδεψε το δοκάρι στο 16′, αλλά το γρήγορο γκολ δεν ήρθε.

Έτσι, με την είσοδο του Διαμαντόπουλου, ο Άρης βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο γκολ. Πρώτα στο 67′ από πάσα του Μενέντεθ και έπειτα στο 76′ με ωραίο τελείωμα μέσα στην περιοχή.

Στο 90′ ο Αήττητος πέτυχε το γκολ της τιμής με μακρινό σουτ του Χαντί και τραγικό λάθος του Αναγνωστόπουλου που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Κολάσο, Ιντζόγλου, Παυλίδης (46’ Ντιγκινί), Μαρτίνες (80’ Βίτορ), Ναζλίδης, Γιουνές (46’ Διαμαντόπουλος).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Μανολάς (78’ Ματσούκας), Μάγκας, Ηρακλής, Σταματάκης, Κασνέτση, Χαντί, Χατζηιωαννίδης (69’ Σπυρόπουλος), Βασιλείου, Νικλητσιώτης (59’ Γροντής).

Ο Ατρόμητος διέλυσε τον Ηρακλή με 6-1!

«Τεσσάρα» πρόκρισης ο Πανιώνιος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Διαμαντόπουλος «λύτρωσε» τον Άρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.