ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Το βλέμμα σε Ριζούπολη και Λάρισα

Το Κύπελλο παραμένει στο προσκήνιο με τις αναμετρήσεις του Απόλλων Σμύρνης με τον Ατρόμητο και της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης
Κύπελλο Ελλάδας: Το βλέμμα σε Ριζούπολη και Λάρισα

Το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται σήμερα με το δεύτερο… πιάτο όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια για τα φάση των «16» του θεσμού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος (15:00, Cosmote Sport 1), Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης (17:15, Cosmote Sport 2) και ΑΟΧ Κισσαμικός – ΑΕΚ (19:30, Cosmote Sport 1).

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι έχουν σίγουρα σαν στόχο την παραμονή στο πρωτάθλημα και η διάκριση στο Κύπελλο περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Βέβαια δεν πρόκειται να παρουσιαστούν αδιάφοροι, ενώ θα έχουν σίγουρα αλλαγές στη σύνθεσή τους, αφού ο Μπάμπης Τεννές άφησε εκτός αποστολής του Χουάντερσον, Ελ Χέλβε και Κύργια, ενώ δεν υπολογίζονται οι Ζοάο Πέδρο, Γκάρος και Σικαμπάλα.

Αναλυτικά στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο είναι οι: Βάσιτς, Αστράς, Τριάδης, Οριουέλα, Βαφέας, Ρώσσης, Στάθης, Ναδάλες, Ντούρσο, Βάρκας, Κονέ, Κοντοές, Ακόστα, Λούκιτς, Γκίνο, Κοντογιαννόπουλος, Ναζλίδης, Τομάς, Ντεφεντερίκο, Τζανετόπουλος.

Στον Ατρόμητο, το Κύπελλο και η καλή πορεία είναι μέσα στους άμεσους στόχους της ομάδας και γι’ αυτό οι «κυανόλευκοι» θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη.

Πάντως, ο Νταμίρ Κάναντι επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους Μέγερι, Ουγκράι, Μπουσούλατζιτς και Μανούσος, ώστε να τους ξεκουράσει και να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους άλλους.

Στην αποστολή βρίσκονται αναλυτικά οι: Μανδάς, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Μάντσον, Ούμπιντες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Χατζηϊσαίας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Σάκιτς, Ρονάλντο, Κωτσόπουλος, Νταβιώτης, Λαζαρίδης και Νάτσος.

Στο δεύτερο παιχνίδι, η Λάρισα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Ο Φέστα άφησε εκτός τους Σαχίτι και Τριποτσέρη, που δεν υπολογίζονται και τους Φατιόν, Γρομητσάρη και Λεοζίνιο για να τους ξεκουράσει.

Αναλυτικά στην αποστολή της ΑΕΛ πήρε τους: Κρίστινσον, Σουλούκο, Καρανίκα, Γκόλια, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Σικάφκα, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν, Γιακιμόφσκι, Νούσιο, Μπάμη και Χαλάτση.

Ο Αστέρας ταξίδεψε στην Λάρισα, χωρίς τους Καλτσά και Τόνσο με τους οποίους προέκυψαν τραυματισμοί.

Αναλυτικά στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ είναι οι: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Χριστόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Ιγλέσιας, Μουνάφο, Μπελόκ, Ρόλε, Μπαστιάνος, Τσιλιανίδης, Φερνάντεθ, Μανιάς, Δουβίκας.

Παναχαϊκάρα σόκαρε τον ΠΑΟΚ!

Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0: Άφησαν ανοι«Χ»τούς λογαριασμούς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπελλο Ελλάδας: Το βλέμμα σε Ριζούπολη και Λάρισα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.