Sportime

Κίνδυνος για φυλάκιση 12 ετών στον Τουράν!

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής έμπλεξε για τα καλά εξαιτίας του καυγά για τα μάτια μιας γυναίκας σε κλαμπ

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Κίνδυνος για φυλάκιση 12 ετών στον Τουράν!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πολύ άσχημα ήταν τα μαντάτα για τον Αρντά Τουράν, καθώς η εισαγγελική υπηρεσία της Κωνσταντινούπολης πρότεινε την φυλάκιση του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα η ποινή που πρότεινε η εισαγγελία είναι για 12,5 χρόνια!

Ο Τούρκος άσος μπλέχτηκε σε καυγά σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, όταν άρχισε να φλερτάρει την σύζυγο ενός γνωστού τραγουδιστή. Έφτασε σε σημείο μέχρι και να βγάλει όπλο στο τέλος, λέγοντας στην γυναίκα του τραγουδιστή να το πάρει και να τον πυροβολήσει, γιατί ένοιωθε άσχημα (!) για το ότι την παρενόχλησε νωρίτερα.

Πλέον αντιμετωπίζει σοβαρή ποινή φυλάκισης, με το κατηγορητήριο να συμπεριλαμβάνει τις εξής παραβιάσεις: σεξουαλική παρενόχληση, σωματική βία, ξυλοδαρμός, οπλοχρησία, οπλοκατοχή δίχως άδεια, σκόπιμη σωματική βλάβη, διατάραξη κοινής ησυχίας και φθορά ξένης περιουσίας.

http://www.sportime.gr/podosfairo/world-football/170586/z-htisan-deigma-ntopingk-apo-ton-mpolt-kai-aytos-ta-pire/

http://www.sportime.gr/podosfairo/world-football/170572/lineker-o-marantona-itan-koryfaios-eos-otoy-emfanistike-o-mesi/

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα