ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς σε Τσίπρα: «Να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του έθνους»

Ο Έλληνας τενίστας έδειξε για ακόμη μία φορά ότι έχει πολύ ψηλά την Ελλάδα στην καρδιά του
Τσιτσιπάς σε Τσίπρα: «Να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του έθνους»

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σπεύσει τις τελευταίες μέρες να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν τον Στέφανο Τσιτσιπά, για αυτά που έχει προσφέρει στην Ελλάδα και το ελληνικό τένις.

Ο εικοσάχρονος τενίστας που πραγματοποιεί πλέον τη μία επιτυχία μετά την άλλη, δέχτηκε και τις ευχές του Αλέξη Τσίπρα, λίγο πριν βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ράφα Ναδάλ, με το νεαρό να του απαντάει δύο μέρες αργότερα ευχαριστώντας τον για τα καλά του λόγια.

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την άξια θαυμασμού πορεία του, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νέους Έλληνες αθλητές. Θερμά συγχαρητήρια Στέφανε για τις σημαντικές νίκες που ήδη έχεις σημειώσει, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό», ήταν τα λόγια του Πρωθυπουργού στο Twitter.

Από τη μεριά του ο φιναλίστ του Roger Cup, αναδημοσίευσε τη δήλωση αυτή του Αλέξη Τσίπρα γράφοντας παράλληλα: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του έθνους».

Ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση ο Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εφυγε με ιδιωτικό τζετ παρέα με τον Ναδάλ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιτσιπάς σε Τσίπρα: «Να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του έθνους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.