ΤΕΝΙΣ

Ακάθεκτος ο Τζόκοβιτς, στα ημιτελικά του Σινσινάτι

Παίζει κόντρα στον Τσίλιτς – Φέντερερ εναντίον Γκοφέν στον άλλο ημιτελικό
Ακάθεκτος ο Τζόκοβιτς, στα ημιτελικά του Σινσινάτι

Δύο βήματα έχουν μείνει στον Νόβακ Τζόκοβιτς για να γράψει ιστορία στο τουρνουά Μάστερς του Σινσινάτι. Ο Σέρβος προκρίθηκε στα ημιτελικά, καθώς κέρδισε έστω και δύσκολα τον Μίλος Ράονιτς με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 6-3) και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Μάριν Τσίλιτς.

Ο Τζόκοβιτς αν καταφέρει να κερδίσει το συγκεκριμένο τουρνουά, θα πετύχει κάτι που ούτε ο Φέντερερ, ούτε ο Ναδάλ έχουν πετύχει ως τώρα στην καριέρα τους. Τι είναι αυτό; Να έχει κερδίσει έστω και μία φορά όλα τα τουρνουά Μάστερς (Ίντιαν Γουέλς, Μαϊάμι, Μόντε Κάρλο, Μαδρίτη, Ρώμη, Μόντρεαλ/Τορόντο, Σαγκάη, Παρίσι, Σινσινάτι)!

Στον άλλο ημιτελικό θα παίξει ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Νταβίντ Γκοφέν. Ο Ελβετός πάει να κατακτήσει τον 99ο τίτλο της καριέρας του.

Στις γυναίκες, οι ημιτελικοί θα γίνουν ανάμεσα στην Σιμόνα Χάλεπ και την Αρίνα Σαμπαλένκα, που είναι η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά και τις Πέτρα Κβίτοβα και Κίκι Μπέρτενς.

«Χτύπησε» σαν… αστραπή ο Φέντερερ (vid)

Ο εφιάλτης επέστρεψε για την Σερένα Γουίλιαμς

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακάθεκτος ο Τζόκοβιτς, στα ημιτελικά του Σινσινάτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.