SPORTIME BET

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Μια ψιλή στη Χόφε

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 24/11/2018. Δύσκολη στροφή η 12η αγωνιστική της Bundesliga . Οριακά ματς, σημαντικές απουσίες και διαβασμένες αποδόσεις δυσκολεύουν το έργο στα προγνωστικά και στο ποντάρισμα. Απολογισμός Χρειαζόταν να ανοίξει το σκορ πιο νωρίς στο Λεβερκούζεν. Αλλιώς θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να επιβεβαιωθεί το g/g. Οσο έμενε η Στουτγκάρδη στο καβούκι της ο ρυθμός δεν…...
Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Μια ψιλή στη Χόφε

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 24/11/2018. Δύσκολη στροφή η 12η αγωνιστική της Bundesliga . Οριακά ματς, σημαντικές απουσίες και διαβασμένες αποδόσεις δυσκολεύουν το έργο στα προγνωστικά και στο ποντάρισμα.

Απολογισμός

Χρειαζόταν να ανοίξει το σκορ πιο νωρίς στο Λεβερκούζεν. Αλλιώς θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να επιβεβαιωθεί το g/g. Οσο έμενε η Στουτγκάρδη στο καβούκι της ο ρυθμός δεν… άνοιγε. Το 1Χ της Λεβερκούζεν πέρασε εύκολα, το 2-0 από τις «ασπιρίνες» ήρθε αργά όμως. Έτσι το γκολ από τους Σουηβούς δεν έγινε ποτέ.

Χόφενχαϊμ

Σταμπαρισμένο διπλό, αυτό της Χόφενχαϊμ στην έδρα της Χέρτα, πριν από τη διακοπή. Φτάνοντας όμως κοντά στο ματς το διπλό έπεσε πολύ. Κάτι οι απουσίες των Βερολινέζων, κάτι η… φόρα που έχει η ομάδα του Νάγκελσμαν.

Το παιχνίδι των δύο ομάδων είναι τέτοιο, που η «Χόφε» βολεύεται πολύ να παίζει με αντιπάλους σαν τη Χέρτα. Διότι θα έχει τη μπάλα στα πόδια της με περισσότερη ώρα σε σχέση με άλλα εκτός έδρας ματς. Το γεγονός πως το διπλό δεν είναι πάνω του 2,5 κάνει το ματς απλώς αποδεκτό.

Παρόμοια είναι και η κατάσταση στην αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ, κόντρα στη Λειψία. Προβάδισμα στο διπλό, το οποίο όμως είναι επίσης διαβασμένο. Προς τα… κάτω. Εδώ όμως υπάρχει αξία στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Παίζεται το g/g, με ρίσκο επιλέγεται και το συνδυαστικό ποντάρισμα g/g και Χ2 στο ματς.

Δεν είναι να βάζεις χέρι κανείς στην αναμέτρηση της Μπάγερν κόντρα στη Φορτούνα. Ούτε το ματς της Σάλκε κόντρα στη Νυρεμβέργη βγάζει κάποια στοιχηματική αξία. Η πιθανή απουσία του Φινμπόγκασον από την Αουγκσμπουργκ έριξε το διπλό της Αϊντραχτ.

Επομένως, εκτός κι αυτό. Μένει η Ντόρτμουντ κόντρα στη Μάιντς. Σκέτο το διπλό, δεν πληρώνει καλά. Συνδυαζόμενο με over, κάτι γίνεται. Αρκεί η Μπορούσια να το πιάσει από εκεί που το άφησε.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα (24/11)

Βασική επιλογή
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ
G/G 1,77  (pamestoixima.gr)

Μονά
ΧΕΡΤΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ      2        2,25  (Interwetten)
ΜΑΪΝΤΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ          2 + OVER     2,00  (Interwetten)

Αξίζει το ρίσκο

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ        G/G + X2     2,25   (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Κορόνα λέει τη μισή αλήθεια!

Παναθηναϊκός: Ο Κορόνα λέει τη μισή αλήθεια!

Ο Κορόνα έχοντας ενεργό ρόλο σε μια μόνο μεταγραφή του Παναθηναϊκού, προσπαθεί να… διαφημίσει τον εαυτό του στην πατρίδα του. Εκεί που θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το πρότζεκτ που… εξαφανίζεται!

ΑΕΚ: Το πρότζεκτ που… εξαφανίζεται!

Χωρίς λεπτό συμμετοχής στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ ο Καλοσκάμης. Που πιθανότατα θα γίνουν πέντε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δεν θα λείψει μόνο ο Ποντένσε από τη Λιβαδειά – Ποιους άφησε εκτός ο Μεντιλίμπαρ!

Ολυμπιακός: Δεν θα λείψει μόνο ο Ποντένσε από τη Λιβαδειά – Ποιους άφησε εκτός ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ακατανόητο αυτό που έκανε ο Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός: Ακατανόητο αυτό που έκανε ο Μπενίτεθ!

Η επιλογή ενός ακόμα αριστερού μπακ στην ευρωπαϊκή λίστα αντί του Κοντούρη που θα μπορούσε να δώσει λύσεις, απόντος και του Τσιριβέγια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Το ψάχνει ο Μορόν!

Άρης: Το ψάχνει ο Μορόν!

Ο Λορέν Μορόν ψάχνεται με τις ανοιχτές αγορές για μεταγραφή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Η 11άδα της ΑΕΚ στην Τούμπα

ΑΕΚ: Η 11άδα της ΑΕΚ στην Τούμπα

Αν η ΑΕΚ φύγει με αποτέλεσμα από την Τούμπα, θα έχει κάνει πολλά σημαντικά βήματα προς τα εμπρός και όχι μόνο βαθμολογικά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

To αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας για το Nations League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ : Δεν ξεχνάει τον Καλοσκάμη ο Νίκολιτς

ΑΕΚ : Δεν ξεχνάει τον Καλοσκάμη ο Νίκολιτς

Ο Μάρκο Νίκολιτς πιστεύει πολύ στον Δημήτρη Καλοσκάμη και δεν τον ξεχνάει παρά τον χρόνο συμμετοχής που παίρνει τελευταία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Αποδείχθηκε λάθος το Πιρόλα – Ρέτσος σκέτο…

Ολυμπιακός : Αποδείχθηκε λάθος το Πιρόλα – Ρέτσος σκέτο…

Έπρεπε ο Ολυμπιακός να θωρακίσει την άμυνά του με έναν ακόμα παίκτη. Το Πιρόλα – Ρέτσος δεν είναι για κάθε μέρα…

Ποδόσφαιρο