ΑΕΚ BC

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο της

Βροντερό παρών των φίλαθλων της «Ένωσης». Περισσότεροι από 10.000 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν σήμερα στο κλειστό του ΟΑΚΑ και στήριξαν την ομάδα στη νίκη της με 78-69 επί της Στράσμπουρ. Με ανακοίνωση της η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξη στην ομάδα, σε αυτή την σπουδαία νίκη, στην οποία σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου...
Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο της

Βροντερό παρών των φίλαθλων της «Ένωσης».

Περισσότεροι από 10.000 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν σήμερα στο κλειστό του ΟΑΚΑ και στήριξαν την ομάδα στη νίκη της με 78-69 επί της Στράσμπουρ.

Με ανακοίνωση της η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξη στην ομάδα, σε αυτή την σπουδαία νίκη, στην οποία σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου για την φετινή σεζόν.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Η «Βασίλισσα» πραγματοποίησε το πρώτο βήμα πρόκρισης για το Φάιναλ Φορ του BCL. Ο δρόμος είναι όμως μακρύς.

Η Διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές της ΑΕΚ B.C. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον συγκλονιστικό κόσμο μας, ο οποίος έσπευσε στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και  με τη φωνή του έδωσε την απαιτούμενη ώθηση για τη νίκη.

Ο κόσμος της ΑΕΚ κατέρριψε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης, γεγονός που έκανε αίσθηση στο Basketball Champions League, αλλά κυρίως τόνωσε το ηθικό των παικτών μας, καθώς η συνέχεια αναμένεται  ακόμα πιο απαιτητική.

Ο κόσμος της ΑΕΚ παραμένει η αδιαμφισβήτητη δύναμή της. Αυτή τη δύναμη θα έχει σύμμαχο η «Βασίλισσα» και στην αναμέτρηση του Στρασβούργου, ανήμερα του «Χρυσού Ιωβηλαίου» από το έπος του Καλλιμάρμαρου.

Ευχαριστούμε ξανά…”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.