WORLD FOOTBALL

Σκέψεις της UEFA για κατάργηση του εκτός έδρας γκολ

Οι προπονητές έθεσαν το θέμα σε συνεδρίαση που έγινε στην Ελβετία
Σκέψεις της UEFA για κατάργηση του εκτός έδρας γκολ

Ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα έθιξαν οι προπονητές των συλλόγων στα γραφεία της UEFA, καθώς ζητούν να καταργηθεί το εκτός έδρας γκολ από τις διεθνείς διοργανώσεις! Την αποκάλυψη έκανε ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Τζόρτζιο Μαρκέτι, ο οποίος είπε πως σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να το καταργήσουν!

«Οι προπονητές θεωρούν πως πλέον είναι εύκολο να σκοράρεις εκτός έδρας, σε αντίθεση με τα παλαιότερα χρόνια. Θεωρούν πως θα πρέπει να επανεξετάσουμε το ζήτημα του εκτός έδρας γκολ και θα το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνάντηση ήταν προπονητές όπως οι Μουρίνιο, Έμερι, Βενγκέρ, Αλέγκρι, Τούχελ, Λοπετέγι, Αντσελότι και άλλοι. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ που δίνει πλεονέκτημα σε μια ομάδα, θεσπίστηκε το 1965, αλλά πλέον θεωρείται ξεπερασμένος στο ποδόσφαιρο.

Από την στιγμή που η UEFA δηλώνει πως είναι διαθέσιμη να επανεξατάσει τον συγκεκριμένο κανονισμό, μένει να δούμε αν θα τον καταργήσουν τελικά και τι θα ισχύσει στο απώτερο μέλλον.

Επίσης συζητήθηκε και το ενδεχόμενο να κλείνουν οι μεταγραφικές προθεσμίες πριν ξεκινούν τα πρωταθλήματα σε κάθε χώρα, όπως γίνεται σε Ιταλία και Αγγλία.

Η Μπενφίκα κινδυνεύει άμεσα με αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκέψεις της UEFA για κατάργηση του εκτός έδρας γκολ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.