ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος live καυγάς Λεβέντη – Μπουτάρη για τη… «μαρκίζα»(vid)

Παρά τα μηνύματα της πολιτικής ηγεσίας περί ανάγκης εθνικής ομόνοιας, Βασίλης Λεβέντης και Γιάννης Μπουτάρης «πλακώθηκαν» εκ νέου, σε διάστημα δύο ημερών.  Αιτία του καυγά -που έγινε μάλιστα μπροστά στις κάμερες- ήταν η… μαρκίζα, με τον Βασίλη Λεβέντη να κατηγορεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για παραβίαση του πρωτοκόλλου στη σειρά των δηλώσεων. Ο νέος καυγάς έγινε μετά τη στρατιωτική παρέλαση...
Νέος live καυγάς Λεβέντη – Μπουτάρη για τη… «μαρκίζα»(vid)

Παρά τα μηνύματα της πολιτικής ηγεσίας περί ανάγκης εθνικής ομόνοιας, Βασίλης Λεβέντης και Γιάννης Μπουτάρης «πλακώθηκαν» εκ νέου, σε διάστημα δύο ημερών. 

Αιτία του καυγά -που έγινε μάλιστα μπροστά στις κάμερες- ήταν η… μαρκίζα, με τον Βασίλη Λεβέντη να κατηγορεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για παραβίαση του πρωτοκόλλου στη σειρά των δηλώσεων.

Ο νέος καυγάς έγινε μετά τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που αρχηγοί κομμάτων και πολιτικοί κάνουν δηλώσεις.

Μετά τον Ηλία Κασιδιάρη, ετοιμάζεται να πάρει το λόγο ο Βασίλης Λεβέντης. Η εκπρόσωπος του Ποταμιού ζητά να προηγηθεί, γεγονός που εγκρίνει ο κ. Λεβέντη.

Όμως, στο μεταξύ, ο Γιάννης Μπουτάρης είναι αποφασισμένος να κάνει δηλώσεις, γεγονός που αντελήφθη ο κ. Λεβέντης όταν είδε το χέρι του δημάρχου πάνω στο βήμα.

Διαφωνία και γκριμάτσες δυσφορίας

Ανάμεσά τους έγινε ο εξής διάλογος, όπως φαίνεται και στο βίντεο:

Β. Λεβέντης: «Όχι πάλι κύριε Δήμαρχε«.

Γ. Μπουτάρης: «Πάλι. Πάλι».

Β. Λεβέντης: «Πάλι το ίδιο;».

Ο κ. Μπουτάρης δεν μίλησε, ωστόσο απάντησε καταφατικά με κούνημα του κεφαλιού.

Η οργή του κ. Λεβέντη δεν κρύφτηκε, καθώς άρχισε τις γκριμάτσες και τις κινήσεις δυσφορίας, όσο μιλούσε η εκπρόσωπος του Ποταμιού.

https://www.youtube.com/watch?v=qrwhhxJHc2w

«Δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο»

Πάντως, μόλις ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων πήρε τον λόγο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο περιστατικό, κατακεραυνώνοντας τον κ. Μπουτάρη για… έλλειψη σεβασμού προς το πρωτόκολλο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του οφείλεται σε προεκλογικούς λόγους.

https://www.youtube.com/watch?v=w9TVNj6Wopw

Δεύτερος καυγάς σε δυο μέρες

Δεν είναι η μόνη φορά που οι δύο πολιτικοί κονταροχτυπήθηκαν, καθώς η ένταση μεταξύ τους περισσεύει κατά τους φετινούς εορτασμούς στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο περιστατικό έγινε την Παρασκευή μετά την πανηγυρική δοξολογία στην Θεσσαλονίκη. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το βήμα και τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλήσει πρώτος αυτός.

Ανάμεσά τους άναψαν τα αίματα και ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε «βλάκα» τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων.

ΠΗΓΗ: www.protothema.gr/

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Επίθεση με σενάριο του μυαλού του έκανε ο Πορτοσάλτε στην Καρυστιανού: «Ξεφτίλα αν ανακοινώσει κόμμα στη μέρα της τραγωδίας»

Επίθεση με σενάριο του μυαλού του έκανε ο Πορτοσάλτε στην Καρυστιανού: «Ξεφτίλα αν ανακοινώσει κόμμα στη μέρα της τραγωδίας»

Καταπληκτικό επίπεδο δημοσιογραφίας - Ο Πορτοσάλτε διαδίδει φήμες που φαντάζεται ο ίδιος και μετά επιτίθεται σύμφωνα με αυτές

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Mercosur: Πέρασε η συμφωνία – ταφόπλακα για την αγροτιά – Η ΕΕ ψήφισε την ερήμωση της υπαίθρου και το δηλητήριο στο πιάτο μας

Mercosur: Πέρασε η συμφωνία – ταφόπλακα για την αγροτιά – Η ΕΕ ψήφισε την ερήμωση της υπαίθρου και το δηλητήριο στο πιάτο μας

Την ώρα που οι ΗΠΑ στρέφονται προς την παραδοσιακή διατροφή, η ΕΕ εισάγει «θάνατο» από τη Λατινική Αμερική και τελειώνει τους αγρότες

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Σοκ στην Πιερία: Κτηνοτρόφος αυτοκτόνησε αφού του θανάτωσαν 1000 πρόβατα – Άλλο ένα τραγικό θύμα του απάνθρωπου πρωτοκόλλου της ευλογιάς

Σοκ στην Πιερία: Κτηνοτρόφος αυτοκτόνησε αφού του θανάτωσαν 1000 πρόβατα – Άλλο ένα τραγικό θύμα του απάνθρωπου πρωτοκόλλου της ευλογιάς

Ο 59χρονος αυτόχειρας ήταν απαρηγόρητος μετά τον χαμό των ζώων του - Τον βρήκε απαγχονισμένο ο αδερφός του

Κοινωνία
Κοινωνία: Ιωάννα Κ. Λάππα: ‘Ενα μελοποιημένο ποίημα με τίτλο: Γλαύκος, ο Γενναίος Βασιλιάς της Λυκίας

Ιωάννα Κ. Λάππα: ‘Ενα μελοποιημένο ποίημα με τίτλο: Γλαύκος, ο Γενναίος Βασιλιάς της Λυκίας

Η Ιωάννα Κ. Λάππα επιμελήθηκε ένα μελοποιημένο ποίημα με τίτλο: Γλαύκος, ο Γενναίος Βασιλιάς της Λυκίας.

Κοινωνία
Κοινωνία: Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025 δεν θα μείνει στην ιστορία της Χώρας μας ως χρονιά προόδου. Περισσότερο θα καταγραφεί ως μια περίοδος πολιτικής αδράνειας, θεσμικής κόπωσης και κανονικοποίησης της αδικίας.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αγρότες: Σε διχαστικά τρικ και απειλές επιμένει η κυβέρνηση – «Ενάντια στην κοινωνία κάθε ώρα κινητοποιήσεων»

Αγρότες: Σε διχαστικά τρικ και απειλές επιμένει η κυβέρνηση – «Ενάντια στην κοινωνία κάθε ώρα κινητοποιήσεων»

Ο Παύλος Μαρινάκης κουνά το δάχτυλο στους αγρότες και προειδοποιεί με βίαιες επεμβάσεις της αστυνομίας

Κοινωνία
Κοινωνία: Δηλώσεις ντροπής της Δ. Μιχαηλίδου για Καρυστιανού: «Πως χρησιμοποιεί τον πόνο της ως πολιτικό βατήρα προσωπικής εξέλιξης;»

Δηλώσεις ντροπής της Δ. Μιχαηλίδου για Καρυστιανού: «Πως χρησιμοποιεί τον πόνο της ως πολιτικό βατήρα προσωπικής εξέλιξης;»

Η Δόμνα Μιχαηλίδου «αποφάσισε» ότι οι χαροκαμένοι γονείς δεν αρμόζει να πολιτεύονται, αλλά θα πρέπει μόνο να θρηνούν άπραγοι

Κοινωνία
Κοινωνία: Άγγελος Συρίγος: Προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα για τη διπλωματική γκάφα Μητσοτάκη με Βενεζουέλα – «Δεν είναι καθηγητής Διεθνούς Δικαίου»

Άγγελος Συρίγος: Προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα για τη διπλωματική γκάφα Μητσοτάκη με Βενεζουέλα – «Δεν είναι καθηγητής Διεθνούς Δικαίου»

Η άγνοια δεν είναι δικαιολογία για έναν πρωθυπουργό με πλήθος συμβούλων - Ο Άγγελος Συρίγος προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Μητσοτάκη, αλλά τον εξέθεσε χειρότερα

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Που βαδίζει η Γαλλία μου;» – Διαδικτυακή εφαρμογή των Γάλλων χαρτογραφεί «live» τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας τους

«Που βαδίζει η Γαλλία μου;» – Διαδικτυακή εφαρμογή των Γάλλων χαρτογραφεί «live» τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας τους

Χιλιάδες συντηρητικοί Γάλλοι χρησιμοποιούν το application «mafrance.app» για να παρακολουθούν την πληθυσμιακή αλλοίωση της Γαλλίας

Ελευθέριος Ανδρώνης