ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Επικό τρολάρισμα στο Wikipedia για την Μίλαν! (pic)

Στο ιστορικό της ομάδας άγνωστος πρόσθεσε κείμενο με… απαγορευτικές λέξεις από το ματς με τον Ολυμπιακό
Επικό τρολάρισμα στο Wikipedia για την Μίλαν! (pic)

Η χαρά της πρόκρισης του Ολυμπιακού επί της Μίλαν, ήταν τόσο μεγάλη, που ένας οπαδός – προφανώς – των «ερυθρόλευκων» τρόλαρε τους Ιταλούς στην Wikipedia!

Αν κάποιος μπει στην ελληνική έκδοση του Wikipedia και κάνει αναζήτηση στην Μίλαν, θα βρει στην τέταρτη παράγραφο ένα κείμενο – έπος, από το ματς της περασμένης Πέμπτης. Υπάρχει και μια λέξη… ακατάλληλη δια ανηλίκους, αλλά σίγουρα η… έμπνευση του τύπου, προκαλεί άφθονο γέλιο στο ίντερνετ.

«Η Μίλαν στις 13/12 έφαγε μια από τις μεγαλύτερες π… (λογοκρισία) της ιστορίας της και φήμες λένε ότι ήταν Πειραιώτικη. Καθώς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στα πρώτα 60 λεπτά φαινόταν ότι η Μίλαν θα πάρει την πρόκριση, αλλάζουν τα πράγματα καθώς στο ’60 και στο ’69 μπαίνουν 2 γκολ από τους Παπέ Αμπού Σισέ και Γκιγιέρμε.

Δύο λεπτά μετά, η Μίλαν σκοράρει όπου αυτό σήμαινε το τέλος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Αλλά στο ’80 ο Ολυμπιακός κερδίζει ένα πέναλτι όπου ο Φορτούνης σκόραρε και σήμαινε το τέλος της Μίλαν στην Ευρώπη», έγραψε άγνωστος στη σελίδα των «ροσονέρι».

Το «μεθύσι» των Πειραιωτών, συνεχίζεται…

Η παρακάμερα από το Ολυμπιακός-Μίλαν (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επικό τρολάρισμα στο Wikipedia για την Μίλαν! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.