ΓΑΛΛΙΑ

Η Παρί «τελείωσε» τον Ραμπιό!

Ο Αντριέν Ραμπιό αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του στην Παρί και ο αθλητικός διευθυντής Αντέρο Ενρίκε ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξει
Η Παρί «τελείωσε» τον Ραμπιό!

«Σερνόταν» καιρό το θέμα του, αφού η ανανέωση του συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν προχωρούσε. Η επικοινωνία με την πλευρά του Αντριέν Ραμπιό είχε χαθεί καιρό, όμως το ρήγμα επήλθε δια στόματος του αθλητικού διευθυντή Αντέρο Ενρίκε, ανακοινώνοντας πως αποτελεί ξένο σώμα.

«Δεν θα συνεχίζουμε τις συζητήσει για ανανέωση του συμβολαίου. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε από το κλαμπ ύστερα από συνάντηση που έγινε με τον Ραμπιό. Μας ενημέρωσε ότι δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και ότι θέλει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Για τον παίκτη, θα υπάρξει συνέπεια. Θα μένει εκτός για αόριστο χρονικό διάστημα. Πριν από μερικούς μήνες, οι ενδείξεις για την παραμονή του ήταν θετικές. Δεχτήκαμε όλους τους όρους που έθεσε. Δυστυχώς, οι συζητήσεις έχουν σταματήσει οριστικά. Με τη συμπεριφορά τους, ο παίκτης και ο μάνατζέρ του έδειξαν ασέβεια προς την ομάδα και τους οπαδούς», ανέφερε ο Ενρίκε.

Για τον 23χρονο Γάλλο που είναι μέλος της Παρί από το 2010, είχε προκύψει ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι και παρότι ο ίδιος και ο Ερίκ Αμπιντάλ (από πλευράς Μπάρτσα) πίεσαν για να προχωρήσει η μεταγραφή, οι κάκιστες σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων δεν επέτρεψαν να προχωρήσει. Ο λόγος φυσικά, η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία, ο Νεϊμάρ.

Ήδη το όνομα του Ραμπιό ακούγεται για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, αφού δικαίως είναι ο πιο hot free agent του επόμενου καλοκαιριού. Μέχρι τότε βέβαια θα αναγκαστεί να προπονείται με τις «μπουλντόζες» (τη β’ ομάδα).

Η καριέρα του στην Παρί ολοκληρώνεται άδοξα με 227 αγώνες, 24 γκολ και 17 ασίστ.

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ανανέωση α λα Ντε Χέα στον Μαρσιάλ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Παρί «τελείωσε» τον Ραμπιό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.