ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΠΑΕ είχε υποσχεθεί παραμονή! Ας το θυμούνται…

Το πράγμα στραβώνει για τα καλά και στον Παναθηναϊκό πρέπει να δράσουν… χθες!
Η ΠΑΕ είχε υποσχεθεί παραμονή! Ας το θυμούνται…

«Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Αθήνας και της Ελλάδας. Δεν μπορεί, δεν νοείται και δεν πρόκειται να υποβιβαστεί. Η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει προς τούτο όλες τις απαραίτητες ενέργειες».

Αυτή ήταν η ανακοίνωση, την οποία είχε εκδώσει η διοίκηση του «τριφυλλιού» στις 26 Μαρτίου. Χθες (12/4), το μήνυμα που ερχόταν ξανά από την ΠΑΕ, ήταν ότι η δέσμευση για την παραμονή της ομάδας στη Super League ισχύει ακόμα. Καλό, θα είναι να το θυμούνται αυτό και στο άμεσο μέλλον. Η χθεσινή αναβολή στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, φανέρωσε ότι τα κουκιά στο συνεταιρισμό δεν βγαίνουν. Κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, προσεχώς, η άρση της ποινής του υποβιβασμού για όσες ομάδες πάρουν άδεια, δεν θα περάσει.

Τότε τι; Πως θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός; Η διοίκησή του και προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος, είχαν ποντάρει τα πάντα στην τροποποίηση του κανονισμού, ώστε έτσι να διασφαλιστεί η παραμονή του συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία. Πλέον, με το σενάριο αυτό ν’ απομακρύνεται, το «τριφύλλι» μοιάζει να οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στην…. «αγκαλιά» της Football League! Πολλοί θα πουν «έλα μωρέ για τον Παναθηναϊκό μιλάμε, κάτι θα γίνει». Όχι δεν θα γίνει, απλά επειδή μιλάμε για τους «πράσινους».

Ο μοναδικός δρόμος για την παραμονή, περνάει από την εξασφάλιση της αδειοδότησης (σ.σ. άρα από το αν θα πληρώσει ο Αλαφούζος). Μόνο που αυτή τη στιγμή, η άδεια φαντάζει ως άπιαστο όνειρο. Και διότι οι οφειλές είναι πολλές κι οι πιστωτές της ΠΑΕ ακόμα περισσότεροι. Και γιατί ο ανυπόγραφος ισολογισμός της περασμένης περιόδου, οδηγεί απευθείας τον φάκελο του «τριφυλλιού» στα… σκουπίδια. Κρατήστε και κάτι τελευταίο. Πριν λίγο καιρό, το Sportime είχε αποκαλύψει την ύπαρξη μίας εταιρείας, που βοηθούσε την ΠΑΕ στη σύναψη διακανονισμών. Πλέον, η συνεργασία των δύο πλευρών έχει τερματιστεί κι αυτή.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τον Ουναΐ σήμερα ή τον αντικαταστάτη του αύριο!

Παναθηναϊκός: Τον Ουναΐ σήμερα ή τον αντικαταστάτη του αύριο!

Δεν τον… παίρνει τον Παναθηναϊκό γι’ άλλη αναμονή. Ή φέρνει πίσω τον Ουναΐ ή υπογράφει τον αντικαταστάτη του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεφορτωθεί 3 εκ. ευρώ!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεφορτωθεί 3 εκ. ευρώ!

Τα συμβόλαια που θέλει να ξεφορτωθεί ο Παναθηναϊκός του στοιχίζουν πάνω από 3 εκ. ευρώ το χρόνο!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Επιβεβαίωση Sportime: «Όχι» και στα 12 εκ. για Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός!

Επιβεβαίωση Sportime: «Όχι» και στα 12 εκ. για Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε πρόταση 10+2 εκ. ευρώ της Σπόρτινγκ για Βαγιαννίδη, επιβεβαιώνοντας το Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Το μήνυμα του Βιτόρια στον Λημνιό…

Παναθηναϊκός : Το μήνυμα του Βιτόρια στον Λημνιό…

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού έδειξε για μία ακόμα φορά τις προθέσεις του προς τον Δημήτρη Λημνιό…

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Τι έγραφαν οι εφημέριδες την ημέρα που ο Σπανούλης άφησε τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό

Τι έγραφαν οι εφημέριδες την ημέρα που ο Σπανούλης άφησε τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό

Ο Βασίλης Σπανούλης στις 11 Ιουλίου 2010 συμφωνεί με τον Ολυμπιακό και την επόμενη μέρα οι εφημέριδες γράφουν τα... πάντα

Μπάσκετ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Πελίστρι

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός βλέπει αρκετούς παίκτες του να γίνονται δέκτες φημών αλλά πόσο πιθανό είναι να γίνει κάτι με Πελίστρι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τα «ιδιαίτερα» του Βιτόρια!

Παναθηναϊκός: Τα «ιδιαίτερα» του Βιτόρια!

Σε ποιον «νέο» ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού ξεκίνησε τα.. ιδιαίτερα ο Ρουί Βιτόρια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στις 20 ή 21 Σεπτεμβρίου το πρώτο ντέρμπι της σεζόν σε… διαβολοβδομάδα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στις 20 ή 21 Σεπτεμβρίου το πρώτο ντέρμπι της σεζόν σε… διαβολοβδομάδα

Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του ντέρμπι θα οριστικοποιηθούν από τη Super League.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Ο Παναθηναϊκός πάει για παικταρά εκατομμυρίων!

Ο Παναθηναϊκός πάει για παικταρά εκατομμυρίων!

Θέλει μια μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν...

Sportime BET