ΠΑΡΑFOOTBALL

Δεν υπάρχει σωτηρία στην ελληνική διαιτησία!

Όπως αναφέρει η στήλη «Το Κοράκι» στη έντυπη έκδοση του Sportime, το σπριντ του Κάναντι προς τον Παπαπέτρου δείχνει ότι τίποτα δεν θα αλλάξει στην ελληνική διαιτησία!
Δεν υπάρχει σωτηρία στην ελληνική διαιτησία!

Συζητήσεις έγιναν, υποσχέσεις δόθηκαν, αποφάσεις λήφθηκαν αλλά όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν στην ελληνική διαιτησία!

Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το… σπριντ που έκανε ο Νταμίρ Κάναντι στον διαιτητή, Τάσο Παπαπέτρου με τη λήξη του αγώνα του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό.

Στην στήλη «Το Κοράκι» της έντυπης έκδοσης του Sportime μπορείτε να διαβάσετε για ποιο λόγο δεν υπάρχει… σωτηρία στην ελληνική διαιτησία, παρά τις αποφάσεις των προηγούμενων ημερών.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα: «Πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές της… συνθηκολόγησης των διαιτητών με τους θεσμούς «έσκασε» το πρώτο κρούσμα.

Γραμμένος, Φούσεκ και Περέιρα ζήτησαν να πέσουν οι τόνοι και να σταματήσει το bullying στους διαιτητές, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

Μας προέκυψε και ο Κάναντι… επαναστάτης! Κοντεύει τα 50 ο Αυστριακός, αλλά το έχει το… σπριντ! Για πότε σφύριξε λήξη στο Περιστέρι ο Παπαπέτρου, για πότε βρέθηκε face to face με τον Αθηναίο ρέφερι ο τεχνικός του Ατρομήτου, χαμπάρι δεν πήραμε!

«Τι είναι αυτά που κάνεις; Επρεπε να κρατήσεις ακόμα δύο λεπτά», ήταν τα λόγια του… αγριεμένου Κάναντι.

Μάλιστα. Μαρς στον διαιτητή για δύο λεπτά επιπλέον χρόνου καθυστέρησης! Πεντέμισι κράτησε ο Παπαπέτρου. Ο Κάναντι ήθελε το σαββατιάτικο ματς να τελειώσει… Κυριακή!

Στη συνέντευξη Τύπου «αποκάλυψε» ότι ο Παπαπέτρου είπε «σκάσε» στον Κιβρακίδη. Γιατί δεν παραβρέθηκε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να μεταφέρει το διάλογο που είχε με τον ρέφερι όμως;

Απλούστατο. Επειδή ο Παπαπέτρου ποτέ δεν είπε τη συγκεκριμένη λέξη στον ακραίο μπακ του Ατρομήτου. Κι ας βγει ο ποδοσφαιριστής να το διαψεύσει.

Αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο, ο Κιβρακίδης δεν θα είχε θερμό χαιρετισμό με τον διαιτητή μετά το τέλος του ματς με αγκαλιές και χαμόγελα! Oπως και ο Αγγελόπουλος. Γκαραντί η πληροφορία. Αλλά κάπως έπρεπε να δικαιολογήσει τη χαζομάρα του ο Κάναντι».

Αυτά και πολλά άλλα παρασκήνια για τη διαιτησία μπορείτε να διαβάσετε στην στήλη «Το Κοράκι» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Super League: Διεθνείς σε Περιστέρι, Λιβαδειά, Τρίπολη και Ηράκλειο

Τα έξι μέτρα για την προστασία των διαιτητών

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, φέρεται να αγοράζει το πολυτελές σπίτι όπου έμεναν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, αξίας 11 εκατ. ευρώ

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι σκέφτονται για τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Γιαζίτσι και Λόβρεν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Ξανά αποκαλύψεις από τη στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη στήλη της e-sportime...

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο