ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν γέμιζε διαδηλωτές από παντού το Σύνταγμα

Κατά εκατοντάδες συνέρρεαν στο Σύνταγμα οι διαδηλωτές που έφτασαν στην Αθήνα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Εξω από τη Βουλή, όπου κατατέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το νομοσχέδιο για τη Συμφωνία των Πρεσπών και πριν κληθούν να ψηφίσουν οι «300» -έως το τέλος της εβδομάδας- οι πολίτες έδωσαν...
Όταν γέμιζε διαδηλωτές από παντού το Σύνταγμα

Κατά εκατοντάδες συνέρρεαν στο Σύνταγμα οι διαδηλωτές που έφτασαν στην Αθήνα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Εξω από τη Βουλή, όπου κατατέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το νομοσχέδιο για τη Συμφωνία των Πρεσπών και πριν κληθούν να ψηφίσουν οι «300» -έως το τέλος της εβδομάδας- οι πολίτες έδωσαν τη δική τους ψήφο: «Οχι», όμως λίγο μετά ξεκίνησαν τα έκτροπα από κουκουλοφόρους και η χρήση χημικών. Ο κόσμος διαλύθηκε, πολλοί εκ των οποίων αντιμετώσισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Δείτε εικόνα από την πλατεία Συντάγματος: 

https://www.facebook.com/protothemagr/videos/2223220787928510/

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί – Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν γέμιζε διαδηλωτές από παντού το Σύνταγμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.