ΑΕΚ

Ουζουνίδης: «Να σταματήσει να αγχώνεται ο Μπογέ»

Διαβάστε τι είπε ο προπονητής της Ένωσης στη Συνέντευξη Τύπου με τη λήξη του ματς κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό για τον Αργεντίνο, το "πολυεργαλείο" Μπακάκη, αλλά και την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο
Ουζουνίδης: «Να σταματήσει να αγχώνεται ο Μπογέ»

Στη διαφορά απόδοσης που είχε η ΑΕΚ κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, τον Λούκας Μπογέ, αλλά και τον Μπακάκη ως αριστερό μπακ στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής της Ένωσης δήλωσε σίγουρος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης Συνέντευξης Τύπου, πως ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός θα βοηθήσει την ΑΕΚ, αρκεί να αποβάλλει το άγχος που ακόμα τον διακατέχει. Παράλληλα έκανε και την κριτική του για το ματς απέναντι στους Χανιώτες.

«Ήταν αναμενόμενο και φυσιολογικό να περάσουμε. Κάναμε ένα άσχημο ματς στην Κρήτη. Εύκολα ή δύσκολα στα δύο παιχνίδια ήμασταν εμείς η καλύτερη ομάδα και θα περνούσαμε. Κάποια μικροπροβλήματα μας ανάγκασαν να δώσουμε ανάσες σε παίκτες καθώς ακολουθεί μια δύσκολη σειρά αγώνων. Στην αρχή ήταν λογικό να έχουμε κάποια θέματα σε συνοχή, αλλά ήρθε γρήγορα το γκολ από τον Γκάλο και ηρέμησαν τα πράγματα.

Θέλαμε να δοκιμάσουμε τον Μπότο, τον Μπογέ μπροστά, ο Σβάρνας πήρε χρόνο. Ήταν ευκαιρία να δοκιμάσω και κάποια άλλα πράγματα. Ο Κισσαμικός είναι μια καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχει πρόβλημα στην κατηγορία του».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος και τι έφταιξε, τόνισε:

«Ήταν και θέμα συνοχής και χαλαρότητας. Δεν ήμασταν τόσο σοβαροί. Η σοβαρότητα φαίνεται από την άμυνα. Ήμασταν λίγο χαλαροί, αλλά μπορεί να τύχει και αυτό. Δεν ήμασταν καλοί στην αρχή, αυτή είναι η αλήθεια».

Για την παρουσία του Μπακάκη στο αριστερό άκρο και για τον Μπογέ:

«Ο Λούκας έχει πολλά προσόντα, αλλά βάζει περισσότερο άγχος στον εαυτό του, κρατώντας περισσότερο την μπάλα. Είμαι σίγουρος για αυτόν και θα βοηθήσει. Ο Μιχάλης αναγκαστικά έπαιξε καθώς ο Χουλτ είχε ένα μικρό πρόβλημα με τραυματισμό. Ο Μιχάλης είναι ένα παιδί που δίνει λύσεις με την ενέργεια και τη θέλησή του. Δεν ήταν δοκιμή, ήταν περισσότερο για να ξεκουραστεί ο Νίκλας».

ΑΕΚ: Τελειώνει ο Μοράν

Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Άρης: Aπορούν και (όλοι) οι Έλληνες διαιτητές!

ΑΕΚ – Άρης: Aπορούν και (όλοι) οι Έλληνες διαιτητές!

Αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των Ελλήνων διαιτητών το ακυρωθέν γκολ του Άρη στο ματς με την ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
Διαιτησία - ΕΠΟ: Ηλίας Σπάθας και Παναγιώτης Βαρούχας διαφωνούν με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Ηλίας Σπάθας και Παναγιώτης Βαρούχας διαφωνούν με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, Ηλίας Σπάθας και Παναγιώτης Βαρούχας δεν ήθελαν Έλληνες διαιτητές στα ματς του Κυπέλλου

Διαιτησία - ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών: Σταθερά το Monobala του ΣΚΑΪ οδηγεί την κούρσα, πίσω MEGA και ΕΡΤ

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών: Σταθερά το Monobala του ΣΚΑΪ οδηγεί την κούρσα, πίσω MEGA και ΕΡΤ

Ξεκάθαρη εικόνα διαμορφώθηκε στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών την Κυριακή το βράδυ, με τη Monobala του ΣΚΑΪ να κυριαρχεί και τις υπόλοιπες επιλογές να μένουν αισθητά πίσω.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης για το Άρης – ΑΕΚ και το γκολ του Ντουντού (vid)

Όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης για το Άρης – ΑΕΚ και το γκολ του Ντουντού (vid)

Δεν βλέπει φάουλ υπέρ της ΑΕΚ πριν από το γκολ του Ντουντού για τον Άρη ο Αριστομένης Κουτσιαύτης. Όλα όσα ανέφερε…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Έλληνες διαιτητές στους προημιτελικούς και στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Έλληνες διαιτητές στους προημιτελικούς και στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, επιλέγοντας Έλληνες ρέφερι για όλες τις αναμετρήσεις, με το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει.

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (12/1) : Σώθηκε η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη!

Πρωτοσέλιδο Sportime (12/1) : Σώθηκε η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη!

Η αλήθεια του Άρης – ΑΕΚ είναι σκληρή για την Ένωση. Με βάση την εικόνα της στο Κλεάνθης Βικελίδης, το 1-1 μοιάζει περισσότερο με σωτηρία παρά με αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποίηση.

Πρωτοσέλιδο Sportime
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας : Έκραξε Λανουά και την ΑΕΚ για όσα ζητά στο ματς με τον Άρη (vid)

Ηλίας Σπάθας : Έκραξε Λανουά και την ΑΕΚ για όσα ζητά στο ματς με τον Άρη (vid)

Αναμενόμενη τοποθέτηση έκανε ο Ηλίας Σπάθας για όσα έγιναν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη σε ότι αφορά τη διαιτησία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ για διαιτησία στο Άρης – ΑΕΚ: «Δεν σφυρίζεται ούτε στο μπάσκετ»

ΠΑΟΚ για διαιτησία στο Άρης – ΑΕΚ: «Δεν σφυρίζεται ούτε στο μπάσκετ»

Ανάρτηση Κουβεντίδη για διαιτησία μετά τη 16η αγωνιστική και αιχμές για τη φάση στο Χαριλάου.

Ποδόσφαιρο