ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στον πάγκο της Μούρθια ο Σίτο Αλόνσο

Ο Σίτο Αλόνσο είναι ο νέος προπονητής της Μούρθια μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από την ισπανική ομάδα. O 43χρονος τεχνικός, που αντικαθιστά τον Χαβιέ Χουάρεθ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει καθίσει στον πάγκο, μεταξύ άλλων, των Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα και Τσεντεβίτα. Η Μούρθια βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου...
Στον πάγκο της Μούρθια ο Σίτο Αλόνσο

Ο Σίτο Αλόνσο είναι ο νέος προπονητής της Μούρθια μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από την ισπανική ομάδα.

O 43χρονος τεχνικός, που αντικαθιστά τον Χαβιέ Χουάρεθ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει καθίσει στον πάγκο, μεταξύ άλλων, των Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα και Τσεντεβίτα.

Η Μούρθια βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου του Basketball Champions League με ρεκόρ 11-1, ενώ αντίθετη είναι η πορεία της στο πρωτάθλημα, αφού είναι προτελευταία με 5-13.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Πέρο Άντιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον πάγκο της Μούρθια ο Σίτο Αλόνσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.