WORLD FOOTBALL

Από τον Απόλλωνα στη Μουσκρόν ο Βάσιτς

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Ελβετός τερματοφύλακας
Από τον Απόλλωνα στη Μουσκρόν ο Βάσιτς

Μία που έφυγε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, μία που βρήκε ομάδα ο Βάσο Βάσιτς.

Μπορεί στην Ελλάδα να μη στέριωσε και να είχε μόλις δύο ματς στη Super League με τους «κυανόλευκους», όμως, έχει στο βιογραφικό του γεμάτες σεζόν στο παρελθόν. Γι’ αυτό και δεν έμεινε για πολύ ελεύθερος.

Έκλεισε στη βελγική Μουσκρόν, όπου θα έχει συμπαίκτη τον Γιώργο Γκαλίτσιο. Η τελευταία βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία και μετά από 23 αγώνες είναι στη 12η θέση.

Τη μεταγραφή «έτρεξε» ο Θωμάς Σβαρνόπουλος, ενώ ρόλο κλειδί είχε και ο Μπερντ Στορκ. Ο Γερμανός προπονητής είναι γνωστός μας από το πέρασμά του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Από τον Απόλλωνα στη Μουσκρόν ο Βάσιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.