SPORTIME BET

Θάνος Λακιώτης: Over στο «Τσίρειο»

Πρωτοπόρος μέχρι στιγμής είναι ο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο Απόλλων Λεμεσού και ΑΕ Λεμεσού καραδοκούν. Over στο «Τσίρειο»
Θάνος Λακιώτης: Over στο «Τσίρειο»

Βρισκόμαστε μόλις τρεις στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Πρωτοπόρος μέχρι στιγμής είναι ο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο Απόλλων Λεμεσού και ΑΕ Λεμεσού καραδοκούν.

Οι «γαλάζιοι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ήττα των πρωταθλητών από την Πάφο, αφού έχασαν κι αυτοί από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει αρκετές απουσίες, αφού θα λείψουν οι τιμωρημένοι Ρομπέρζ και Σατσέτι, καθώς και οι τραυματίες Μάρκοβιτς, Γιούστε, Φοπαλά και Κερμπρ. Οπως γίνεται αντιληπτό, οι τυπικά γηπεδούχοι θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, αν και η αλήθεια είναι ότι παραμένουν το φαβορί, μιας και στο ματς του πρώτου γύρου είχαν κερδίσει άνετα με 3-0.

Στον αντίποδα, οι «λέοντες» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Χάρη Κυριάκου, με την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ να βρίσκεται μόλις στον ένα βαθμό κάτω από την κορυφή. Με νίκη, η ΑΕΛ ανεβαίνει προσωρινά πρώτη και βάζει πλώρη για το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από επτά χρόνια. Οι απουσίες του Απόλλωνα δίνουν ένα επιπλέον ενδιαφέρον στο παιχνίδι κι εμείς πιστεύουμε ότι θα δούμε αρκετά γκολ στο «Τσίρειο». Δε ρισκάρουμε να επιλέξουμε νικητή.

Αντίθετα, στο «Αμμόχωστος» θα το πράξουμε κι εδώ υπάρχει σοβαρός λόγος. Στο εν λόγω γήπεδο θα γίνει το ντέρμπι της Αμμοχώστου ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Ανόρθωση, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μπορεί να προέρχονται από τη σπουδαία νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά το θέμα με τον τερματοφύλακα Ουζόχο τους έχει επηρεάσει. Η «Κυρία» κιδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά λόγω ενός θέματος που έχει προκύψει με την καρτα υγείας του ποδοσφαιριστή (έχει εμπλακεί και η Αστυνομία σε αυτό το θέμα), με τον Γιούργκεν Στρέπελ να αποφασίζει να μην συμπεριλάβει τον Νιγηριανό κίπερ στην αποστολή του. Οι «ερυθρόλευκοι», από την άλλη, έχουν ορισμένες σημαντικές απουσίες, αλλά φέτος έχουν καταφέρει να κάνουν αρκετές φορές «ζημιές» στους λεγόμενους «μεγάλους». Οπότε λέμε να ρισκάρουμε και να επιλέξουμε τον άσο.

 

ΜΟΝΟ

598  ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ        OVER 2,5  1,70

ΜΟΝΟ

661  ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ          1       2,80

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνος Λακιώτης: Over στο «Τσίρειο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Θάνος Λακιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.