ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Νουρμαγκομέντοφ: «Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς» (pic)

Την απάντηση του στην ανακοίνωση του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, έστειλε Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ. Ο Ρώσος νίκησε τον Ιρλανδό στις 6/10, με τον Κόνορ να μην αγωνίζεται ξανά στο ΜΜΑ από τότε. Πλέον η απόσυρση αυτή έχει αποτέλεσμα να μην γίνει η ρεβάνς που όλος ο κόσμος ζητούσε και οι δύο πρωταγωνιστές...
Νουρμαγκομέντοφ: «Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς» (pic)

Την απάντηση του στην ανακοίνωση του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, έστειλε Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ.

Ο Ρώσος νίκησε τον Ιρλανδό στις 6/10, με τον Κόνορ να μην αγωνίζεται ξανά στο ΜΜΑ από τότε. Πλέον η απόσυρση αυτή έχει αποτέλεσμα να μην γίνει η ρεβάνς που όλος ο κόσμος ζητούσε και οι δύο πρωταγωνιστές είχαν πει ότι θα ήθελαν.

Έτσι ο Νουρμαγκομέντοφ έστειλε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο instagram, το δικό του μήνυμα θέλοντας να ειρωνευτεί τον ΜακΓκρέγκορ.

Συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε: «Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς στη ζούγκλα», τονίζοντας με τον δικό του τρόπο, ότι πλέον αυτός είναι η κορυφή στο άθλημα.

Δείτε το ποστάρισμα του:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νουρμαγκομέντοφ: «Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.