ΠΑΡΑFOOTBALL

ΑΕΚ: Η επόμενη μέρα του Γκάλο και η Κύπρος

Σε κατάσταση stand by είναι από την ΑΕΚ ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος όμως δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας μόνο την απερχόμενη πρωταθλήτρια. Ο 33χρονος μπακ, κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει την επόμενη μέρα της καριέρας του, εφόσον τελικώς αποχωρήσει από την «Ένωση». Όπως αναφέρει λοιπόν το Sportime της Κυριακής και η...
ΑΕΚ: Η επόμενη μέρα του Γκάλο και η Κύπρος

Σε κατάσταση stand by είναι από την ΑΕΚ ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος όμως δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας μόνο την απερχόμενη πρωταθλήτρια.

Ο 33χρονος μπακ, κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει την επόμενη μέρα της καριέρας του, εφόσον τελικώς αποχωρήσει από την «Ένωση».

Όπως αναφέρει λοιπόν το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο Βραζιλιάνος έχει προταθεί στον ΑΠΟΕΛ, που ενδιαφέρεται έντονα.

Μάλιστα , ταιριάζει «γάντι» στο σύστημα 3-5-2  που επιλέγει ο προπονητής, Τραμετσάνι, στον επίδοξο πρωταθλητή Κύπρου, κάτι που κάνει την περίπτωση του ακόμα πιο θελκτική.

Μένει να δούμε φυσικά ποια θα είναι η εξέλιξη με την ΑΕΚ, που αν δεν επέλθει συμφωνία, τότε η Κύπρος παρουσιάζεται ιδανική περίπτωση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Η επόμενη μέρα του Γκάλο και η Κύπρος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.