MEDIA

Game Of Thrones s8e3: Σου κόβεται η ανάσα!

Τι έγινε στο τρίτο επεισόδιο της σειράς
Game Of Thrones s8e3: Σου κόβεται η ανάσα!

Game Of Thrones s8e3: Καιρός δεν ήταν να αρχίσει η δράση; Εδώ και δύο επεισόδια προετοιμαζόμασταν γι’ αυτό.

Η μάχη στο Γουίντερφελντ ήταν αναπόφευκτη. Όποιος είχε δει το προηγούμενο επεισόδιο, καταλάβαινε ότι η μεγάλη στιγμή ήρθε. Και το Game Of Thrones s8e3 σε βάζει στο κλίμα από την αρχή. Με το καλημέρα καταλαβαίνεις ότι η μεγάλη στιγμή ήρθε.

Είχε διαρρεύσει πως σχεδόν όλο το επεισόδιο θα αφορά τη μάχη με τους White Walkers και ήταν απολύτως λογικό. Τι άλλο να δείχνει εδώ που φτάσαμε;

Μην ξεχνάτε πως η μεγάλη μάχη της συγκεκριμένης σειράς είναι ανάμεσα στον πάγο και τη φωτιά. Αυτό βλέπουμε επιτέλους. Ο καθένας επιστρατεύει τα όπλα του.

Game Of Thrones s8e3: Οι στιγμές που «παγώνει» ο χρόνος

Αντιλαμβάνεται κανείς πως από τη στιγμή που σχεδόν όλο το επεισόδιο είναι βασισμένο στη μάχη, κάθε δευτερόλεπτο έχει ενδιαφέρον. Δυσκολεύεσαι να πάρεις τα μάτια σου απ’ ό,τι γίνεται εκείνη τη στιγμή.

Είναι ελάχιστες οι σκηνές που «παγώνει» ο χρόνος, που για λίγο ξεφεύγεις από το πεδίο της μάχης. Κυρίως έχουν να κάνουν με όσα συμβαίνουν στην κρύπτη. Εκεί που βρίσκονται τα γυναικόπαιδα. Μεταξύ άλλων είναι και οι Σάνσα, Τίριον και Βάρυς. Μία από τις απορίες που αποκτά κανείς είναι γιατί δεν βρίσκεται εκεί και ο Σαμ. Αφού δεν το… έχει και πολύ με το ξίφος. Αντιθέτως, η Άρια δίνει ρέστα! Όταν χρειαστεί, και ο Θίον!

Υπάρχουν, όμως, και κάποιες ακόμη στιγμές που για λίγο ξεχνάς τι γίνεται στη μάχη. Όταν βλέπεις τον Μπραν, ο οποίος βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος από τους υπόλοιπους περιμένοντας τους White Walkers να πέσουν στην παγίδα. Προς το φινάλε, βέβαια, δράση έχουμε και εκεί, όπως έχουμε και στον αέρα. Ο Night King κάνει την εμφάνισή του και οι Σνόου και Καλίσι δίνουν τη δική τους μάχη μήπως καταφέρουν να τον εξοντώσουν.

Όσο για το φινάλε του επεισοδίου; Σοκάρει! Και εννοείται πως το επόμενο αναμένεται με το ίδιο ενδιαφέρον…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Game Of Thrones s8e3: Σου κόβεται η ανάσα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.