ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μώραλης: «Υπογραφές με Βαλμπουενά, θα δούμε για Μπεργκ»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε και για τον Σουηδό...
Μώραλης: «Υπογραφές με Βαλμπουενά, θα δούμε για Μπεργκ»

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις στον Ολυμπιακό και μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη μίλησε και ο Γιάννης Μώραλης για μεταγραφές! Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» επίσης είπε για τον Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ αναφέρθηκε και στον Μάρκους Μπεργκ!

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος του Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Realfm 97.8» και μέσα σε όλα ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Με τον ίδιο να μιλάει αρχικά για τον Ματιέ Βαλμπουενά, όπως δηλαδή και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να πέσουν οι υπογραφές. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, έμπειρος και σημαντική προσωπικότητα για την ομάδα. Στις μεταγραφές πάντα υπάρχουν εμπόδια, θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν».

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε και σε έναν άλλον ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου επίσης έχει βγει στο προσκήνιο και ο λόγος για τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ:

«Θα δούμε, θα δούμε για τον Μπεργκ. Για τον Βαλμπουενά σας είπα ξεκάθαρα. Για τον Μπεργκ οι προβληματισμοί οι δικοί σας υπάρχουν και σε άλλους», απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στο σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για τον Σουηδό «τα ποδοσφαιρικά του ψωμιά έχουν τελειώσει».

Με τη δήλωση αυτή βέβαια δείχνει ο Γιάννης Μώραλης πως δεν είναι και τόσο σε πρώτο πλάνο ο Μάρκους Μπεργκ, αφήνοντας όμως και ένα ανοιχτό παράθυρο για να ασχοληθεί με την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός.

Να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες στο παρελθόν έχουν διαψεύσει δύο φορές πως έχουν ασχοληθεί με τον Σουηδό έμπειρο φορ, αλλά όπως φαίνεται ισχύει αυτό που λέει και ο λαός μας «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μώραλης: «Υπογραφές με Βαλμπουενά, θα δούμε για Μπεργκ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.