ΣΤΙΒΟΣ

Καραλής: «Δεν υπάρχει χώρος για καμία άλλη σκέψη»

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποφάσισε μετά την… καταιγίδα, να δημιουργήσει ηρεμία. Άφησε στην άκρη τις καταγγελίες. Και επικεντρώνεται στους αγώνες του.
Καραλής: «Δεν υπάρχει χώρος για καμία άλλη σκέψη»

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποφάσισε μετά την… καταιγίδα, να δημιουργήσει ηρεμία. Άφησε στην άκρη τις καταγγελίες. Και επικεντρώνεται στους αγώνες του.

Δεν αποποιήθηκε όσων είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (24/5), αλλά δεν σκοπεύει να… χαλάσει το μυαλό του με αυτά.

Ο Έλληνας επικοντιστής έχει ένα μεγάλο όνειρο: τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Κάθε πράγμα με τη σειρά του. Ο τέταρτος στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γλασκώβης, στοχεύει στο Diamond League, το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου στη Σουηδία και τη Στοκχόλμη.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο πρώτος αγώνας στη θερινή σεζόν και προσπαθώ να αφιερώσω όλη μου την προσοχή εκεί. Δεν υπάρχει χώρος για καμία άλλη σκέψη, που θα με αποπροσανατολίσει από αυτό. Πέρυσι έχασα τους αγώνες του ανοιχτού λόγω του τραυματισμού φέτος θέλω να καλύψω αυτό το κενό και παράλληλα να ετοιμαστώ κατάλληλα για τον μεγάλο μου στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020», ανέφερε ο Καραλής σε δήλωσή του.

Μία ημέρα μετά από τις καταγγελίες για τη ρατσιστική συμπεριφορά του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Κυτέα.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ ανέφερε πως ο προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη, έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του δέρματός του, στην διάρκεια προπόνησης στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, έχει ξαναγίνει καταγγελία για παρόμοια συμπεριφορά του προπονητή στο παρελθόν, από την οικογένεια του Καραλή.

Ο Κυττέας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό στην ομοσπονδία χθες, ενώ την Δευτέρα θα πάει στον ΣΕΓΑΣ και ο Εμμανουήλ Καραλής για να πει την δική του πλευρά.

Από την στιγμή όμως που γίνεται επίσημα καταγγελία (στον ΣΕΓΑΣ ως το μεσημέρι δεν είχαν πάρει κάποιο έγγραφο), το θέμα θα πάρει διαστάσεις και στο επόμενο Δ.Σ. θα συζητηθεί. Αν κριθεί πως όντως ο Κυτέας είχε απρεπή συμπεριφορά, τότε κινδυνεύει με τιμωρία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραλής: «Δεν υπάρχει χώρος για καμία άλλη σκέψη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.