ΑΡΗΣ

Μαντσίνι: Επιμένουν οι Γάλλοι για Άρη

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου που «συνδέουν»  το μέλλον του Ντάνιελ Μαντσίνι με τον Άρη. Συγκεκριμένα ένα νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.girondins33.com» σημειώνει ότι οι άνθρωποι των «κίτρινων» ασκούν πιέσεις στη Μπορντό προκειμένου η μεταγραφή του 22χρονου μεσοεπιθετικού να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό είναι κάτι το οποίο ισχύει, καθώς...
Μαντσίνι: Επιμένουν οι Γάλλοι για Άρη

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου που «συνδέουν»  το μέλλον του Ντάνιελ Μαντσίνι με τον Άρη. Συγκεκριμένα ένα νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.girondins33.com» σημειώνει ότι οι άνθρωποι των «κίτρινων» ασκούν πιέσεις στη Μπορντό προκειμένου η μεταγραφή του 22χρονου μεσοεπιθετικού να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αυτό είναι κάτι το οποίο ισχύει, καθώς ο Άρης αναζητά δεξιό εξτρέμ και ο Μαντσίνι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει αξιόπιστες λύσεις στην πλευρά αυτή.

Εκείνο που πάντως δεν ισχύει, είναι τα ποσά που αναφέρουν οι Γάλλοι που επιμένουν σε νούμερα της τάξης του ενός και των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θέλει τον Μαντσίνι, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση. Κι αυτό καθώς από τη μία υπάρχει το διοικητική θέμα με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στους «γιρονδίνους» (ανέλαβαν αμερικανοί επιχειρηματίες), που έχει «παγώσει» κάπως τις εξελίξεις στον γαλλικό σύλλογο.

Από την άλλη για τον Αργεντινό εξτρέμ με ιταλικό διαβατήριο υπάρχει ενδιαφέρον από Αγγλία (ομάδα από την Championship), αλλά και από μερικές γαλλικές της Β’ κατηγορίας.

Πάντως ο χρόνος πιέζει τη Μπορντό καθώς καλείται να ελαφρύνει το ρόστερ της και τον προϋπολογισμό της, έπειτα από σχετική εντολή την οποία έλαβε από την αρμόδια επιτροπή ελέγχου του γαλλικού πρωταθλήματος.

Εξάλλου στη λίστα του Άρη για τη θέση του εξτρέμ παραμένουν τόσο ο Ματέο Γκαρσία όσο και ο Γιάννης Φετφατζίδης, με τους «κίτρινους» να χειρίζονται λεπτά τις τρεις αυτές υποθέσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαντσίνι: Επιμένουν οι Γάλλοι για Άρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.