ΑΡΗΣ

Μόε: «Να κουράσουμε τον Άρη και να σκοράρουμε»

Οσα είπε ο προπονητής της Μόλντε Έρλινγκ Μόε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον επαναληπτικό αγώνα με τον Άρη.
Μόε: «Να κουράσουμε τον Άρη και να σκοράρουμε»

Ο προπονητής της Μόλντε, Έρλινγκ Μόε, ήταν ο μοναδικός που εκπροσώπησε τους Νορβηγούς στην συνέντευξη Τύπου. Ο 49χρονος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι η ομάδα του δεν κλειστεί πίσω προκειμένου να διαφυλάξει το 3-0 του πρώτου αγώνα με τον Άρη, αλλά θα κοιτάξει να σκοράρει.

Να σημειώσουμε πως η Μόλντε έφτασε στις 16:00 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ και στη συνέχεια κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης.

Εξάλλου να αναφέρουμε ότι ζήτησε να προπονηθεί στις 20:30 και όχι την ώρα του αγώνα (δηλαδή στις 21:30) όπως συνηθίζεται να γίνεται από την φιλοξενούμενη ομάδα. Αυτό προφανώς για να συνηθίσουν οι Νορβηγοί σε ακόμη πιο ζεστές συνθήκες σε σχέση με αυτές που θα επικρατούν κατά τη σέντρα του ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μόε:

Για το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα: «Νομίζω όλοι ξέρουμε πως ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Θα θελήσει ένα γρήγορο γκολ. Εμείς έχουμε μεν το σκορ, αλλά δεν το σκεφτόμαστε. Το βλέπουμε το αυριανό ματς, εντελώς ξεχωριστά. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας ματς».

Για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Αν κοιτάξεις τις ευκαιρίες, νομίζω ήταν δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τις συνθήκες του αγώνα: «Είμαστε τυχεροί γιατί πριν τρεις εβδομάδες στο Μόλντε, είχαμε την ίδια θερμοκρασία. Νομίζω ότι σίγουρα πως θα δούμε ένα ματς με τις δύο ομάδες επηρεασμένες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας και να κουράσουμε τον αντίπαλο ακόμα περισσότερο».

Τι ποσοστό πρόκρισης δίνει σε κάθε ομάδα: Δεν θέλω να μιλήσω για ποσοστά. Σίγουρα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα, από ένα 0-0. Εχουμε ένα προβάδισμα, πρέπει να κοιτάξουμε πως θα το διαχειριστούμε. Δεν πρέπει μόνο να αμυνθούμε, αλλά και βγούμε και μπροστά. Το πνεύμα και η σκέψη μας είναι να παίξουμε επιθετικά, όπως μας αρμόζει».

Για το αν έχει αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα: «Εχουμε μία καλή ομάδα. Εχουμε 20 παίκτες και θα δω αύριο ποιους θα διαλέξω. Θα επιλέξω τους καλύτερους».

Για το αν όντως πιστεύει πως το 3-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα: «Ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ όταν είδα ξανά το ματς, είδα ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν βλέπω μόνο τα στατιστικά», κατέληξε ο Μόε.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διαιτησία - ΕΠΟ: Γι’  αυτό ο Λανουά έβαλε τέλος στα βίντεο με τις αναλύσεις των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ

Γι’ αυτό ο Λανουά έβαλε τέλος στα βίντεο με τις αναλύσεις των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ

H κεντρική επιτροπή διαιτησίας αποφάσισε να βάλει φρένο στην εβδομαδιαία ανάλυση των επίμαχων φάσεων της Super League από τον Στεφάν Λανουά...

Διαιτησία - ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο: Ο Μπουγάτσας θα βάλει στρινγκ αν ο Άρης…

Ο Μπουγάτσας θα βάλει στρινγκ αν ο Άρης…

Δήλωση μεγάλη έκανε ο Μπουγάτσας. Σε περίπτωση που ο Άρης θα πετύχει έναν μεγάλο στόχο μέσα στη σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Σκέψεις να πάει δανεικός ο Γιαννιώτας!

Άρης: Σκέψεις να πάει δανεικός ο Γιαννιώτας!

Ορατό το σενάριο να παραχωρήσει δανεικό ο Άρης και τον Γιαννιώτα.

Ποδόσφαιρο
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media
Ποδόσφαιρο: MEGA : Έρχεται Άγιος Βασίλης στον Άρη…

MEGA : Έρχεται Άγιος Βασίλης στον Άρη…

Τι ανέφεραν στο ρεπορτάζ του MEGA για τον Άρη και τις μεταγραφές κατά τη διάρκειας της διακοπής του πρωταθλήματος…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Τελείωσε και η συζήτηση για τον Μανόλο Χιμένεθ…

Άρης : Τελείωσε και η συζήτηση για τον Μανόλο Χιμένεθ…

Εκτός από καλά Χριστούγεννα, ο Άρης βλέπει να τελειώνει και η συζήτηση για το θέμα του κόουτς Μανόλο Χιμένεθ…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιώργος Αθανασιάδης : Από το κράξιμο στον Άρη, στα δύο μηδενικά…

Γιώργος Αθανασιάδης : Από το κράξιμο στον Άρη, στα δύο μηδενικά…

Φοβερή η ανατροπή που έχει κάνει ο Γιώργος Αθανασιάδης στον Άρη, εξαιρετική παρουσία στα δύο τελευταία ματς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-1:  Με MVP τον Αθανασιάδη έφυγε νικητής από την Τρίπολη!

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-1: Με MVP τον Αθανασιάδη έφυγε νικητής από την Τρίπολη!

Ο Άρης προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ιβάνοφ, ο Αθανασιάδης κράτησε το 0-1 όσες φορές χρειάστηκε και οι κιτρινόμαυροι έφυγαν με το τρίποντο από την Τρίπολη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Τον «θυμήθηκε» ο Χιμένεθ και τον ξεκινάει πάλι βασικό!

Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Τον «θυμήθηκε» ο Χιμένεθ και τον ξεκινάει πάλι βασικό!

Δεν συνιστά είδηση οτι ο Άρης θα παραταχθεί και στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, με 11άδα ανάγκης, αφού οι απουσίες για τον Μανόλο Χιμένεθ αγγίζουν το διψήφιο νούμερο.

Ποδόσφαιρο