ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Θέλει τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη!

Έτοιμος για το λιμάνι ο νεαρός γκαρντ
Ολυμπιακός: Θέλει τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη!

Πολύ κοντά στο να κάνει τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Πειραιάς είναι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αφού ο Ολυμπιακός θέλει τον μικρό, που έλαμψε με τη φανέλα της Εθνικής Εφήβων στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός γκαρντ, που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Μαντουλίδη είναι ένα βήμα από τον Ολυμπιακό, μια διαδρομή που πριν από εκείνον έκαναν και οι Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Κατσίβελης. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη και απομένει η συμφωνία με την ομάδα του ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόνιαρης – Χαραλαμπόπουλος: Βίοι παράλληλοι

O Νικολαΐδης στο EuroBasket U18 είχε 11.7 πόντους από 43.8% στο δίποντο, 26.9% στο τρίποντο και 86.4% στις βολές μαζί με 3.7 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 23 λεπτά συμμετοχής σε επτά αγώνες. Έτσι, ο Ολυμπιακός αναμένεται να προσθέσει στα γκαρντ του τον ταλαντούχο Έλληνα ενόψει της νέας σεζόν, που θα τον βρει στα παρκέ της Α2.

Με τη συμμετοχή του στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να «χτίσουν» το μέλλον με νέα παιδιά. Το πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων αποτέλεσε φυσικά την ιδανική «κυψέλη» ώστε οι Πειραιώτες να δουν τι επιθυμούν για το νέο ρόστερ τους και όπως όλα δείχνουν αυτό διαμορφώνεται σιγά σιγά.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Α2 με τους: Τζόλο, Νικολαΐδη, Κολοβέρο, Πετρόπουλο, Αρσενόπουλο, Ποκουσέβσκι, Ζευγαρά, Τσουμάνη, Νοέα, Καμπούρη, Χρηστίδη και Τσάμη, ενώ προπονητές θα είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης με τον Νίκο Μπάρλο.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Κρίσιμο το ματς στην Μπολόνια

Ολυμπιακός μπάσκετ: Κρίσιμο το ματς στην Μπολόνια

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ίσως να μην του φαίνεται τόσο αλλά το παιχνίδι με την Βίρτους στην Μπολόνια είναι κρίσιμο

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε η Βιέννη για λόγους ασφαλείας – Το ματς επιστρέφει στο Βελιγράδι λόγω κινδύνου επεισοδίων

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε η Βιέννη για λόγους ασφαλείας – Το ματς επιστρέφει στο Βελιγράδι λόγω κινδύνου επεισοδίων

Η Παρτιζάν ακύρωσε τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Βιέννη για λόγους ασφαλείας και τον μεταφέρει στο Aleksandar Nikolic Hall στο Βελιγράδι.

Μπάσκετ
Sportime BET: Χριστούγεννα με μπασκετικό πάρτι στην Interwetten!

Χριστούγεννα με μπασκετικό πάρτι στην Interwetten!

Χριστούγεννα με αναμετρήσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Euroleague και την Interwetten στις επάλξεις...

Sportime BET
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Τάιλερ Ντόρσεϊ – Πώς δεν έγινε το μεγαλύτερο λάθος από τον Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός μπάσκετ: Τάιλερ Ντόρσεϊ – Πώς δεν έγινε το μεγαλύτερο λάθος από τον Μπαρτζώκα

Η πραγματικότητα είναι απλή. Δύο τραυματισμοί δεν άφησαν τον Γ. Μπαρτζώκα να κάνει το μεγαλύτερο λάθος του στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μόουζες Ράιτ: Συναγερμός, φεύγει από τη Ζαλγκίρις; Επιστρέφει Ελλάδα;

Μόουζες Ράιτ: Συναγερμός, φεύγει από τη Ζαλγκίρις; Επιστρέφει Ελλάδα;

Ολοένα και πληθαίνουν οι αναφορές πως ο Μόουζες Ράιτ δεν αποκλείεται να φύγει από τη Λιθουανία και τη Ζαλγκίρις

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Σέιμπεν Λι: Η Τουρκία στο προσκήνιο και δίνουν και παίκτη στον Ολυμπιακό

Σέιμπεν Λι: Η Τουρκία στο προσκήνιο και δίνουν και παίκτη στον Ολυμπιακό

Ο Σέιμπεν Λι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με Εφές και Μπεσίκτας να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Ο Μόντε Μόρις είναι ο παίκτης που χρειαζόταν ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός: Ο Μόντε Μόρις είναι ο παίκτης που χρειαζόταν ο Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός αν και ήταν πρώτο ματς μάλλον φάνηκε για τα καλά πως ο Μόντε Μόρις ήταν ο παίκτης που χρειαζόταν

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Γιώργος Μπαρτζώκας: Εχω δει τον Μουσταφά Φαλ να κάνει σπριντ μέσα στο γήπεδο – Γυρνάει πιο γρήγορα

Γιώργος Μπαρτζώκας: Εχω δει τον Μουσταφά Φαλ να κάνει σπριντ μέσα στο γήπεδο – Γυρνάει πιο γρήγορα

«Θα γυρίσει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο», είπε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μέσα στη σεζόν.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Τι έδειξε ο Μόντε Μόρις στο πρώτο του παιχνίδι στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Τι έδειξε ο Μόντε Μόρις στο πρώτο του παιχνίδι στο ΣΕΦ

Ο Μόντε Μόρις έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό κόντρα στον Κολοσσό, σκοράροντας και μοιράζοντας ασίστ, αφήνοντας θετικές πρώτες εντυπώσεις.

Μπάσκετ