ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στο US Open

Στη «μάχη» μιας ακόμη μεγάλης διοργάνωσης ο Έλληνας τενίστας
Τσιτσιπάς: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στο US Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται απόψε στη μάχη του US Open, τουρνουά το οποίο αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τον Έλληνα τενίστα.

Ο 21χρονος πρωταθλητής κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη την Τρίτη (18:00) κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ και φυσικά έχει σαν στόχο τη νίκη και τη συνέχεια στη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάκκαρη: Εύκολα στον 2ο γύρο του US Open (vid)

Ο Τσιτσιπάς θα συμμετάσχει στο US Open για τρίτη φορά στην καριέρα του, με την αναμέτρηση της Τρίτης 27/8 να μεταδίδεται στην Ελλάδα από το Eurosport.

Στις δύο προηγούμενες παρουσίες του στο Αμερικάνικο τουρνουά, ο Έλληνας τενίστας αποκλείστηκε πρόωρα. Την πρώτη το 2017 ταξίδεψε αλλά δεν κατάφερε να περάσει στους αγώνες του ταμπλό ενώ τη δεύτερη το 2018 έφτασε στο δεύτερο γύρο αλλά αποκλείστηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Το τελευταίο διάστημα, ο Τσιτσιπάς έχει… εγκατασταθεί  στις ΗΠΑ και έκανε Tour. Πιο συγκεκριμένα, στην Ουάσινγκτον έπαιξε στο Citi Open και αποκλείστηκε από τον Νικ Κύργιο ενώ στα Masters σε Τορόντο και Σινσινάτι έφυγε νωρίς. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες έφτασε στο Νο5 του κόσμου για μια εβδομάδα και πλέον είναι στο σπουδαίο Νο8.

Το 2018 στο US Open ήταν στο Νο15 και το 2019 είναι στο Νο8. Τεράστια άνοδο για έναν παίκτη που έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν και θέλει και το ίδιο στο φινάλε.

Στην πρεμιέρα του US Open θα τα… βάλει με τον «δαίμονα» Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες απέκλεισε τον Φέντερερ στο Σινσινάτι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον έχει κερδίσει στον ημιτελικό του Next Gen ATP Finals και τελικά πήρε και τον τίτλο στο Μιλάνο προς τα τέλη του 2018.

Στόχος του 21χρονου Έλληνα είναι να σκαρφαλώσει στην κατάταξη  για να είναι φέτος όχι στο Next Gen αλλά στο ATP Finals, το μεγάλο. Όχι στο Μιλάνο αλλά στο Λονδίνο.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιτσιπάς: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στο US Open», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.