SPORTIME BET

LaLiga- Γιαννόπουλος: Το… ρεσάλτο της Μαγιόρκα

Οι «νησιώτες» θέλουν και μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την επιθετική δυστοκία της Βαλένθια
LaLiga- Γιαννόπουλος: Το… ρεσάλτο της Μαγιόρκα

Τη δεκαετία του 2000, ήταν μια από τις υπολογίσιμες δυνάμεις της Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Μαγιόρκα, εκτός από θελκτικό ποδόσφαιρο, έδειχνε χαρακτήρα σε LaLiga και Ευρώπη, ούσα παράλληλα ο κακός δαίμονας για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Η περιπέτειά της στις χαμηλές κατηγορίες τα 6 προηγούμενα χρόνια ήταν ένα πάθημα το οποίο έγινε μάθημα. Πλέον, οι «βερμεγιόνες» δεν κοιτάζουν πλέον στο μελανό πρόσφατο παρελθόν, αλλά κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον. Μάλιστα, στοχεύουν σε μια παραγωγική σεζόν και το ματς κόντρα στη Βαλένθια αποτελεί το πρώτο κρας τεστ.

Οι «νησιώτες» του Βιθέντε Μορένο, παρά την ήττα από την Σοσιεδάδ (0-1), είναι ικανοί για… ρεσάλτο στο «Μεστάγια». Οι «νυχτερίδες» του Μαρθελίνο, εκτός του ότι δεν έχουν «δέσει» σαν σύνολο, υποφέρουν από αρκετές απουσίες, αλλά και επιθετική δυστοκία. Το κενό που άφησε ο Ροδρίγο δεν έχει καλυφθεί αποτελεσματικά. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κέβιν Γκαμειρό δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής λόγω μυϊκού προβλήματος.

Όλα δείχνουν ότι στην επίθεση θα παραταχθεί ο ταλαντούχος Μάξι Γκόμες, ο οποίος όμως ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του. Συνεπώς ο προπονητής των Βαλενθιάνων προσανατολίζεται σε αλχημεία με έναν εκ των Γκουέντες- Τσερίσεφ ως δεύτερο στράικερ ή σε ένα 4-5-1, στο οποίο ο Γκόμες δεν έχει προσαρμοστεί.

Συνεπώς, μια συγκεντρωμένη ανασταλτικά Μαγιόρκα μπορεί να εξουδετερώσει τις επιθέσεις των γηπεδούχων και παράλληλα να διεκδικήσει από τον βαθμό μέχρι ένα  μεγάλο «διπλό».

ΤΟ TIP

Στα τελευταία εννιά μεταξύ τους ματς, οι «βερμεγιόνες» έχουν ηττηθεί μόλις δύο φορές από τους Βαλενθιάνους ( τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες).

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

704 Βαλένθια – Μαγιόρκα     Χ2      2,90

Η ΔΥΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

736      Εσπανιόλ – Γρανάδα     1          1,80

Επιθετικά ποοβλήματα δεν έχει μόνο η ομάδα του Μαρθελίνο, αλλά και η Εσπανιόλ. Η… ξηρασία στην οποία έχουν υποπέσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές της LaLiga η «περίκος» συνεχίζεται. Οι παίκτες του Ρούμπι,  προκειμένου να κάνουν φέτος το βήμα παραπάνω, πρέπει να παίρνουν ματς όπως αυτό με τους αξιόμαχους μεν, αλλά τρωτούς δε Ανδαλουσιάνους.

622      ΧΕΤΑΦΕ – ΑΛΑΒΕΣ       Χ2       1,95

Σκληρό καρύδι αποδεικνύεται και φέτος η Αλαβές, η οποία στο «Αλφόνσο Πέρεθ» εφόσον εξουδετερώσει το επιθετικό δίδυμο της Χετάφε (Μολίνα- Ανχελ), τότε όχι μόνο θα φλερτάρει με θετικό αποτέλεσμα, αλλά ενδέχεται ακόμα και να φύγει ως θριαμβεύτρια χάρη στις ταχύτατες αντεπιθέσεις της.

 

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Κόπα Άφρικα: Αυτή είναι η χώρα με τις περισσότερες κατακτήσεις

Κόπα Άφρικα: Αυτή είναι η χώρα με τις περισσότερες κατακτήσεις

Έχει ξεκινήσει καλά το Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στο Μαρόκο, αυτή είναι η χώρα με τις περισσότερες κατακτήσεις

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λούκα Γιόβιτς: Θυμήθηκαν τα 5 γκολ, που είχε βάλει μόνο σε ένα ματς στη Γερμανία

Λούκα Γιόβιτς: Θυμήθηκαν τα 5 γκολ, που είχε βάλει μόνο σε ένα ματς στη Γερμανία

Τα γενέθλια του Λούκα Γιόβιτς έδωσαν την αφορμή να θυμηθούν όλοι και τα 5 γκολ που είχε βάλει μόνο σε ένα ματς στη Γερμανία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Θα πάρει αριστερό μπακ;

Ολυμπιακός: Θα πάρει αριστερό μπακ;

Ο Ολυμπιακός είναι στη διαδικασία παίρνω, δεν παίρνω παίκτη, τι θα γίνει με το θέμα του αριστερού μπακ που είναι κομβικό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Να μην κάνει το λάθος με τον δεξιό μπακ

ΑΕΚ: Να μην κάνει το λάθος με τον δεξιό μπακ

Η ΑΕΚ καλό θα είναι να προσθέσει στο ρόστερ της ένα δεξιό μπακ τον Ιανουάριο και να μην το πάει το θέμα το καλοκαίρι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Τετέ

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Τετέ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει αυτά που θα ήθελε από τον Τετέ, με την κατάλληλη πρόταση θα το συζητούσε για να φύγει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δέκα φορές σόκαρε τον κόσμο ο Ελ Κααμπί με ανάποδο ψαλίδι – Δεν το κάνει τυχαία

Ολυμπιακός: Δέκα φορές σόκαρε τον κόσμο ο Ελ Κααμπί με ανάποδο ψαλίδι – Δεν το κάνει τυχαία

Δείτε τα γκολ με ψαλιδάκι του Ελ Κααμπί. Τυχαίο λέτε;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Κώστας Φραντζέσκος στο τιμόνι του Απόλλωνα Καλυθιών

Ο Κώστας Φραντζέσκος στο τιμόνι του Απόλλωνα Καλυθιών

Με εμπειρίες και ξεκάθαρο πλάνο, φιλοδοξεί να οδηγήσει τον Απόλλωνα σε ανταγωνιστική πορεία στη δύσκολη και απαιτητική σεζόν της Γ' Εθνικής.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δεν μένει ο Στρεφέτσα έτσι

Ολυμπιακός: Δεν μένει ο Στρεφέτσα έτσι

Ο Στρεφέτσα το παλεύει... περισσότερo από τον Βέλντε στο αμυντικό κομμάτι και αυτό είναι που κάνει τον Βάσκο προπονητή των ερυθρόλευκων να του δίνει ευκαιρίες. Όμως ο Βραζιλιάνος δεν λέει να... τις πάρει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Έντρικ στη Λιόν με δανεισμό για να βρει χώρο

Ο Έντρικ στη Λιόν με δανεισμό για να βρει χώρο

Ο Έντρικ συμφώνησε να πάει δανεικός στη Λιόν ως το τέλος της σεζόν, ψάχνοντας χρόνο συμμετοχής και επιστροφή στην Εθνική Βραζιλίας.

Ποδόσφαιρο