ΒΟΛΕΪ

Βουλγαρία-Ελλάδα 3-0: «Πάλεψε» αλλά δεν τα κατάφερε

«Πάλεψε» αλλά ηττήθηκε η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Βουλγαρία
Βουλγαρία-Ελλάδα 3-0: «Πάλεψε» αλλά δεν τα κατάφερε

Βουλγαρία-Ελλάδα: Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ η Εθνική Ελλάδας, που πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να κοντράρει τη Βουλγαρία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε για την επιστροφή του σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά από 10 χρόνια, ωστόσο δεν έκανε και την καλύτερη εκκίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την Παναγιώτα Διώτη

Συγκεκριμένα η εθνική μας όπως προείπαμε ηττήθηκε με 3-0 (25-22, 25-16, 25-20), κόντρα σε μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, που διαθέτει η γειτονική χώρα.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του Δημήτρη ανδρεόπουλου μπήκε πάρα πολύ δυνατά, ωστόσο ο Σοκόλοφ με την εμφάνισή του έκανε τη διαφορά και οι Βούλγαροι έκανα το 1-0.

Στη συνέχεια τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα, με τους γείτονες να καθαρίζουν εύκολα και το δεύτερο σετ με 25-16, στέλνοντας μήνυμα ανωτερότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εθνική βόλεϊ Ανδρών: Η αποστολή για το Μονπελιέ

Βουλγαρία-Ελλάδα: Κάτι τέτοιο πήγε να γίνει και στο τρίτο και τελευταίο σετ, ωστόσο η εθνική μας πλησίασε, αλλά τελικώς το έχασε με 25-20.

Πλέον ακολουθούν δύο αρκετά δύσκολα παιχνίδια κόντρα στην Ιταλία αλλά και τη Γαλλία, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε, ωστόσο έχουμε συνέχεια με Πορτογαλία και η Ρουμανία, όπου θα πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικοί προκειμένου να πάρουμε το τέταρτο εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βουλγαρία-Ελλάδα 3-0: «Πάλεψε» αλλά δεν τα κατάφερε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.