ΠΑΟΚ

Με Μαουρίσιο δεν… πιάνεται στα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ (vids)

Καθοριστικός ο Βραζιλιάνος μέσος στα μεγάλα ματς
Με Μαουρίσιο δεν… πιάνεται στα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ (vids)

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από ένα εξάμηνο απουσίας και στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πόσο καθοριστική είναι η παρουσία του.

Η προσωπικότητα του Βραζιλιάνου μπορεί να μεταμορφώσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και κυρίως να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο, ιδιαίτερα στα μεγάλα ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει ο Ζοσέ Μαουρίσιο!

Σε αυτά τα παιχνίδια, ο 30χρονος μέσος ήταν σταθερά εκ των κορυφαίων των «ασπρόμαυρων» και μάλιστα, στα δύο εξ αυτών τα τελευταία χρόνια ήταν και σκόρερ.

Με τον Μαουρίσιο στην αποστολή πέρα από την ήττα στο προπέρσινο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει περίφημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος μετρά τρεις νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό, δύο νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό, δύο νίκες απέναντι στην ΑΕΚ (η μία στον τελικό κυπέλλου) και μία νίκη απέναντι στον Άρη.

Δύο ακόμη ντέρμπι (με ΑΕΚ και Άρη) έχουν λήξει ισόπαλα ενώ υπάρχουν φυσικά και οι νίκες Ολυμπιακού και ΑΕΚ στα χαρτιά, που είτε δεν ξεκίνησαν είτε δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Δεν έχουμε αναφερθεί στην προπέρσινη ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αφού τότε ο παίκτης των Θεσσαλονικέων ήταν εκτός αποστολής.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ με τον Μαουρίσιο στην αποστολή και κατ’ επέκταση στον αγωνιστικό χώρο είναι αήττητος μετά τις 22 Οκτωβρίου του 2017 όταν η ομάδα του Λουτσέσκου ηττήθηκε στο «Γ.Καραϊσκάκης» με 1-0.

ΠΑΟΚ – Μαουρίσιο: Το «αγαπημένο» του ΟΑΚΑ

Πέρσι, ο Βραζιλιάνος σκόραρε δις στο ΟΑΚΑ. Αρχικά, στην ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ βρήκε δίχτυα στο 10ο λεπτό με κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ.

Έναν μήνα μετά ο Μαουρίσιο «χτύπησε» ξανά στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αυτή τη φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό με τη συμπλήρωση του 1ου λεπτού εκ νέου μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αποδεικνύοντας πως το ΟΑΚΑ του… ταιριάζει.

Γίνεται, ξεκάθαρο, λοιπόν, πόσο κομβική θα είναι η επιστροφή του έμπειρου μέσου για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να μην ξεκίνησε με τις καλύτερες εμφανίσεις τη σεζόν αλλά βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με Μαουρίσιο δεν… πιάνεται στα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.