ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ στο Super Bowl!

Όλα για μία εμφάνιση. Για δεκαπέντε λεπτά. Και ενώ όλος ο κόσμος παρακολουθεί. Το φετινό σόου που γίνεται στο ημίχρονο του Super Bowl θα έχει Τζένιφερ Λόπεζ. Και Σακίρα!
Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ στο Super Bowl!

Όλα για μία εμφάνιση. Για δεκαπέντε λεπτά. Και ενώ όλος ο κόσμος παρακολουθεί. Το σόου που γίνεται στο ημίχρονο του Super Bowl καταναλώνει μπόλικο χρόνο για κουβέντα.

Πρώτα για την επιλογή του καλλιτέχνη ή των καλλιτεχνών. Και έπειτα για την εμφάνισή τους.

Εκείνη για τον τελικό του 2020 κρίθηκε άμεσα.

Με ένα απίθανο δίδυμο, το οποίο θα συνθέτουν η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η Τζόρντιν Γουντς… τρώει την αποκλειστικότητα των Καρντάσιανς στο NBA

Το Super Bowl του 2020 θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι. Με τον ρεπόρτερ, πάντως, που καλύπτουν το ρεπορτάζ του NFL να επισημαίνουν πως πέρα από τις δυο τραγουδίστριες θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις!

 

View this post on Instagram

 

This is happening. 🌎 02.02.20

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

View this post on Instagram

 

Going to set the world on 🔥🔥🔥 @shakira #PepsiHalftime #SuperBowlLIV @pepsi

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

To 2017 η Λέιντι Γκάγκα ήταν αυτή που ανέλαβε το σόου στο ημίχρονο, ενώ το 2018 ήταν οι Maroon 5.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιστιοπλοΐα: Τις 11 έφτασαν οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν στην 34η Athens International Sailing Week 2025!

Τις 11 έφτασαν οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν στην 34η Athens International Sailing Week 2025!

Πρεμιέρα σήμερα, Τρίτη, με την ολυμπιακή κλάση iQFOiL.

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Για αύριο, Τρίτη, μετατέθηκε η πρεμιέρα της 34ης «Athens International Sailing Week 2025»

Για αύριο, Τρίτη, μετατέθηκε η πρεμιέρα της 34ης «Athens International Sailing Week 2025»

Άλλαξε η πρεμιέρα λόγω καιρού!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Μαγική εικόνα η πρώτη Γιορτή των Ξύλινων Σκαφών, που διοργάνωσε άψογα ο Ν.Ο. Αμφιθέας.

Μαγική εικόνα η πρώτη Γιορτή των Ξύλινων Σκαφών, που διοργάνωσε άψογα ο Ν.Ο. Αμφιθέας.

Σπουδαίες εικόνες που πρέπει να απολαύσουμε!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Κορυφαίος νέος αθλητής του κόσμου για το 2025 ψηφίστηκε ο Νικόλαος Παππάς του Ν.Ο. Βόνιτσας!

Κορυφαίος νέος αθλητής του κόσμου για το 2025 ψηφίστηκε ο Νικόλαος Παππάς του Ν.Ο. Βόνιτσας!

Τρομερή διάκριση για τον Νικόλαο Παππά!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Η Εθνική Ομάδα Eurilca Team Racing ILCA 4 που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ν.Ο.Ε.

Η Εθνική Ομάδα Eurilca Team Racing ILCA 4 που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ν.Ο.Ε.

Αυτή είναι η Εθνική Ομάδα Eurilca Team Racing!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Διαφήμιση για την Ελλάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4, στο οποίο έλαβαν μέρος 231 ιστιοπλόοι από 10 χώρες!

Διαφήμιση για την Ελλάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4, στο οποίο έλαβαν μέρος 231 ιστιοπλόοι από 10 χώρες!

Εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Απίστευτο! Με 10 χώρες διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4 στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης και μεταδίδεται σε live streaming από την ΕΙΟ!

Απίστευτο! Με 10 χώρες διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4 στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης και μεταδίδεται σε live streaming από την ΕΙΟ!

Σπουδαία κίνηση από την ΕΙΟ!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Η Navy & Green θα ντύνει τις Εθνικές Ομάδες Ιστιοπλοΐας!

Η Navy & Green θα ντύνει τις Εθνικές Ομάδες Ιστιοπλοΐας!

Σπουδαία συμφωνία για την ελληνική Ιστιοπλοΐα!

Ιστιοπλοΐα
Άλλα Αθλήματα: ΟΦΥΠΕΚΑ: Δωρεά 11 απινιδωτών στα ορειβατικά καταφύγια της ΕΟΟΑ – Ενίσχυση ασφάλειας στα ελληνικά βουνά

ΟΦΥΠΕΚΑ: Δωρεά 11 απινιδωτών στα ορειβατικά καταφύγια της ΕΟΟΑ – Ενίσχυση ασφάλειας στα ελληνικά βουνά

Ο ΟΦΥΠΕΚΑ δωρίζει 11 απινιδωτές στην Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης για την ασφάλεια στα ορειβατικά καταφύγια σε Όλυμπο, Τύμφη, Βαρδούσια και άλλες περιοχές.

Άλλα Αθλήματα