ΙΤΑΛΙΑ

«Δώστε πίσω την Μίλαν στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι»

Ο πρώην ιδιοκτήτης των ροσονέρι πέρασε στην αντεπίθεση
«Δώστε πίσω την Μίλαν στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ισχυρίζεται ότι η Μίλαν μπορεί να γίνει και πάλι δυνατή, αν ο Ιβάν Γκαζίδης του παραδώσει τον σύλλογο!

Ο πρώην ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι» ρωτήθηκε για τα όσα υποστήριξε ο διευθύνον σύμβουλος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Στέφανο Πιόλι.

Ο Γκαζίδης υποστήριξε ότι η νυν διοίκηση αξίζει το σεβασμό όλων από τη στιγμή που έσωσε την ομάδα από τη χρεκοπία και τον υποβιβασμό στην Serie D.

Με αποτέλεσμα ο Μπερλουσκίνι να απαντήσει κατάλληλα: «Αυτές είναι φράσεις που κάποιος πρέπει να πει μόνο αν περπατήσει στην τουαλέτα και κλείσει πρώτα την πόρτα», δήλωσε  στην TeleLombardia.

«Όσον αφορά δε στο πώς θα κάνουμε την Μίλαν να γίνει ξανά η σπουδαία ομάδα που ήταν στο παρελθόν, είναι απλό, αν και ταυτόχρονα δύσκολο να συμβεί. Δώστε πίσω την Μίλαν στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι».

Τέλος, όσον αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου, ο Μπερλουσκόνι τόνισε:

«Αυτά είναι υπέροχα έργα, είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια σύγχρονη και όμορφη αρένα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Δώστε πίσω την Μίλαν στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.