ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο επίλογος του Μποτία στον Ολυμπιακό

Το πρωί της Κυριακής (6/5), ο Αλμπέρτο Μποτία αναχώρησε με προορισμό την Ισπανία, κλείνοντας οριστικά το κεφάλαιο Ολυμπιακός.
Ο επίλογος του Μποτία στον Ολυμπιακό

Την Παρασκευή (4/5), ο Αλμπέρτο Μποτία έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό δύο μήνες πριν από την τυπική ολοκλήρωσή της και την Κυριακή (6/5) πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ισπανία.

Το αναμενόμενο με Μποτία

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και την υπηρεσία Instagram Stories, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ενημέρωσε για το ταξίδι του την Ισπανία, το πρωί της Κυριακής (6/5). Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρωνόταν στις 30 Ιουνίου, αλλά το έλυσε σχεδόν δύο μήνες νωρίτερα, καθώς δεν υπήρχε πρόθεση ανανέωσής του από τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο 29χρονος (27/1/1989) στόπερ είχε αποκτηθεί από τη Σεβίλλη, το καλοκαίρι του 2014, έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ. Μέτρησε συνολικά 10 γκολ και 2 ασίστ σε 106 συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα», ενώ διετέλεσε και αρχηγός του Ολυμπιακού. Στην τρέχουσα σεζόν, περιορίστηκε σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 2 γκολ. Η τελευταία του συμμετοχή σημειώθηκε στις 31 Μαρτίου, στην εκτός έδρας ισοπαλία Πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό (1-1). Με την ομάδα του Πειραιά κατέκτησε τρία Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Πλέον, εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, με τις Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ και Λεβάντε να έχουν εκφράσει, ήδη, ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Φρεντ: Ολυμπιακός ή επιστροφή Βραζιλία η νέα κουβέντα

Φρεντ: Ολυμπιακός ή επιστροφή Βραζιλία η νέα κουβέντα

Ο Φρεντ συνδέεται ξανά με τον Ολυμπιακό την ώρα που στη Βραζιλία μιλούν για προσπάθεια της Ατλέτικο Μινέιρο να τον φέρει πίσω.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Oλυμπιακός: Η μουρμούρα για τα ρεπό του Μεντιλίμπαρ

Oλυμπιακός: Η μουρμούρα για τα ρεπό του Μεντιλίμπαρ

Αν και είναι κάτι που δεν το αλλάζει, στον Ολυμπιακό έχουν προκύψει κάποιες γκρίνιες για τα ρεπό που δίνει, βρέξει – χιονίσει ο Μεντιλίμπαρ, μετά τα παιχνίδια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο εξτρέμ που χρειάζεται ο Ολυμπιακός και το δίλημμα Μεντιλίμπαρ για Αντρέ Λουίζ

Ο εξτρέμ που χρειάζεται ο Ολυμπιακός και το δίλημμα Μεντιλίμπαρ για Αντρέ Λουίζ

Ο Αντρέ Λουίζ είναι ο εξτρέμ που λείπει από τον Ολυμπιακό όμως το προφίλ του δεν ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός σημείο αναφοράς για το καλύτερο πρόσωπο της Ρεάλ

Ο Ολυμπιακός σημείο αναφοράς για το καλύτερο πρόσωπο της Ρεάλ

Το ματς με τον Ολυμπιακό συγκαταλέγεται στα παιχνίδια όπου η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε το πιο ισορροπημένο και πειστικό της πρόσωπο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την υπόθεση Τσιμίκα

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την υπόθεση Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας περνά δύσκολη περίοδο στη Ρόμα και το ενδεχόμενο αλλαγής περιβάλλοντος τον Ιανουάριο φέρνει ξανά στο κάδρο τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τέλος ο δανεισμός του Μπακούλα και επιστροφή στον Ολυμπιακό

Τέλος ο δανεισμός του Μπακούλα και επιστροφή στον Ολυμπιακό

Η Ρίο Άβε και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν να ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του Θεοφάνη Μπακούλα με τον μέσο να επιστρέφει στην Ελλάδα για αποθεραπεία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές Ολυμπιακού: Κόντρα με Παναθηναϊκό για Ντιατά;

Μεταγραφές Ολυμπιακού: Κόντρα με Παναθηναϊκό για Ντιατά;

Ο Κρεπίν Ντιατά μπαίνει στα ραντάρ της ελληνικής αγοράς με σενάρια που μπλέκουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε ακόμη μία μεταγραφική ιστορία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Γύρισε μπούμερανγκ η αναβολή με Αστέρα Τρίπολης

Ολυμπιακός : Γύρισε μπούμερανγκ η αναβολή με Αστέρα Τρίπολης

Η αναβολή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης ενδεχομένως να μην ήταν και η καλύτερη δυνατή απόφαση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεντιλίμπαρ: Σκληρό μήνυμα και αλλαγές στον Ολυμπιακό

Μεντιλίμπαρ: Σκληρό μήνυμα και αλλαγές στον Ολυμπιακό

Η εικόνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε έντονη αντίδραση Μεντιλίμπαρ και έβαλε φωτιά σε αποφάσεις για ρόλους και μεταγραφές.

Ποδόσφαιρο