ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για Τότεναμ

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το ματς στο Λονδίνο, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League
Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για Τότεναμ

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί την Τρίτη, 26 του μήνα στο Λονδίνο για το ματς με την Τότεναμ, με τα εισιτήρια να έχουν μεγάλη ζήτηση.

Μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός θα φορέσει εκ νέου το ευρωπαϊκό του κοστούμι και οι οπαδοί του θέλουν να δώσουν το παρών.

Διαβάστε επίσης – Η ετοιμότητα του Μαρτίνς για Τότεναμ και ΠΑΟΚ

Η ζήτηση είναι μεγάλη με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να κάνει γνωστό τον τρόπο διάθεσης τους

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE απέναντι στην TOTTENHAM, που θα διεξαχθεί στο «Tottenham Hotspur Stadium» την Τρίτη 26/11/2019 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στο Λονδίνο, ως εξής :

Τη Δευτέρα 18/11 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών: VIP, 33, 14, 15, 12, 16, 11, 17, 1, 2, 8, 9, 19, 20, 21, 22. Από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Ολυμπιακός: θα βγει νέα ανακοίνωση, σε περίπτωση μη εξάντλησης

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP. Από το Γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 50€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για Τότεναμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.