ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Υπάλληλοι ΕΠΟ: «Προκλητικές µισθολογικές ανισότητες»

Ανακοίνωση των υπαλλήλων της ΕΠΟ για υπέρογκους μισθούς...
Υπάλληλοι ΕΠΟ: «Προκλητικές µισθολογικές ανισότητες»

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ να υπάρξει μείωση μισθών, οι Υπάλληλοι ΕΠΟ εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τους υπέρογκους μισθούς.

Όχι στους ίδιους, αλλά στις νέες συμβάσεις που υπέγραψε η διοίκηση και έφεραν την ΕΠΟ στην κακή οικονομική κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που έβγαλαν οι Υπάλληλοι ΕΠΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ξυλοκόπησαν τον υπεύθυνο για την αθλητική βία!

«Σ.Υ.Ε.Π.Ο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

(Αναγνωρισµένος από το Πρωτοδικείο Αθηνών/ Απόφαση: 1225/ 87)

Σ.Υ.Ε.Π.Ο. Πάρκο Γουδή – Τ.Κ. 11510 – Αθήνα / Τηλ.: 210 93 060 00 – Φαξ: 210 93 46 733

Γουδή, 28/11/2019

Αρ. Πρωτ. 902

Προς:

Τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Κοιν: Μέλη ΣΥΕΠΟ

Αξιότιµε κ. πρόεδρε και µέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, λάβαµε γνώση της υπ’ αριθµ. 26/21.11.2019 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής που αφορά το αναθεωρηµένο οικονοµικό σχέδιο δράσης 2019-2021. Διαβάσαµε προσεχτικά το σκεπτικό και τα διαλαµβανόµενα. Στο σηµείο ΙΙ στην παράγραφο C4 υπάρχει ευθεία αναφορά στη Συλλογική Σύµβαση Εργασίας, συνδεόµενη µάλιστα µε την εξοικονόµηση δαπανών και την αναµόρφωση του προϋπολογισµού του 2020 – µειωµένου κατά 15%. Παρακάτω παραθέτουµε τις απόψεις µας αναφορικά µε το εν λόγω θέµα.

Οι εκάστοτε ∆ιοικήσεις της Ε.Π.Ο έχουν ασφαλώς το δικαίωµα να δίνουν υπέρογκες, σε σχέση µε την ισχύουσα Συλλογική Σύµβαση Εργασίας, αµοιβές, της τάξης των 5.000, 10.000 ή και 15.000 ευρώ µε προσωπικές συµβάσεις σε περιπτώσεις που αξιολογούν ως απαραίτητες.

Αρκεί βεβαίως να έχουν υπολογίσει µε προσοχή αν µπορούν να υποστηρίξουν τέτοιες αµοιβές χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την Μισθοδοσία του συνόλου του προσωπικού και εν γένει τα οικονοµικά της Οµοσπονδίας.

Οι εκάστοτε Διοικήσεις της Ε.Π.Ο έχουν ασφαλώς το δικαίωµα να κάνουν προσλήψεις και είναι και δική µας χαρά, ως εργαζόµενοι, να βλέπουµε νέους ανθρώπους να βρίσκουν δουλειά.

Αρκεί βεβαίως να έχουν σταθµίσει τα δεδοµένα, έτσι ώστε να µην τίθεται σε κίνδυνο το εργασιακό παρόν και µέλλον, είτε των παλαιότερων, είτε των ίδιων των νέων υπαλλήλων της Οµοσπονδίας. Οι ατοµικές συµβάσεις που έχουν συναφθεί, κατά τεράστια παρέκκλιση προς τα άνω των µισθολογικών όρων που συµφωνούνται µε τις εκάστοτε ισχύουσες επιχειρησιακές Σ.Σ.Ε., καθώς και άλλες κοστοβόρες επιλογές, είναι αυτές που έχουν εκτοξεύσει δραµατικά τα έξοδα της Οµοσπονδίας και προφανώς όχι το κόστος µισθοδοσίας των µελών του Σ.Υ.Ε.Π.Ο. Mε δεδοµένο ότι τα µέλη του Σ.Υ.Ε.Π.Ο. συντάσσονται µαζί σας στην πρόθεση εξορθολογισµού των οικονοµικών της Οµοσπονδίας, σας προτείνουµε και να ληφθείσοβαρά υπόψη, το πάγιο αίτηµά µας όλοι οι εργαζόµενοι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία, χωρίς προκλητικές µισθολογικές ανισότητες και διαχωρισµούς, να αµείβονται σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα από τη Συλλογική Σύµβαση Εργασίας και οι συνεργαζόµενοι επίσης να λαµβάνουν για τις υπηρεσίες τους τις αµοιβές κατ’αντιστοιχία των µισθολογικών όρων της εκάστοτε ισχύουσας επιχειρησιακής Σ.Σ.Ε.

Αξιότιµε κ. πρόεδρε και µέλη της ΕΕ της Οµοσπονδίας, έχοντας αποδείξει εµπράκτως ότι συµµετέχουµε στον εξορθολογισµό και την βιωσιµότητα των οικονοµικών της Οµοσπονδίας, καθώς από το 2010 δεν έχουµε διεκδικήσει καµία µισθολογική αύξηση ενώ έχουµε δεχθεί άµεσες και έµµεσες µειώσεις, και µε δεδοµένο ότι παρέχουµε διαχρονικά κατά τρόπο άψογο τις υπηρεσίες µας στην Ε.Π.Ο, σας δηλώνουµε ότι αρνούµαστε να υποστούµε συνέπειες που δεν µας αναλογούν.

Ευχαριστούµε.

Ο πρόεδρος και τα µέλη του Δ.Σ. του Σ.Υ.Ε.Π.Ο:

Χαράλαµπος Παπαδόπουλος,

Λαµπρινή Δηµητρίου

Κωνσταντίνα Νικολούζου

Θεοδώρα Μαρίνου-Ξανθού

Αντώνιος Ραµπαβίλας

Θεόδωρος Κουρής

Μιχάλης Ζολώτας».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

#Tags

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διαιτησία - ΕΠΟ: Γι’  αυτό ο Λανουά έβαλε τέλος στα βίντεο με τις αναλύσεις των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ

Γι’ αυτό ο Λανουά έβαλε τέλος στα βίντεο με τις αναλύσεις των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ

H κεντρική επιτροπή διαιτησίας αποφάσισε να βάλει φρένο στην εβδομαδιαία ανάλυση των επίμαχων φάσεων της Super League από τον Στεφάν Λανουά...

Διαιτησία - ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο: Δεν είδε πέναλτι στον Μπιανκόν η Ελένη Λαμπαδαρίου (vid)

Δεν είδε πέναλτι στον Μπιανκόν η Ελένη Λαμπαδαρίου (vid)

Με την απόφαση του διαιτητή στη φάση του Μπιανκόν συντάχθηκε και η Ελένη Λαμπαδαρίου…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα μπέρδεψε η Ελένη Λαμπαδαρίου για το γκολ του Γιόβιτς στο ΑΕΚ – ΟΦΗ : «Να μετρήσει. Όχι, τελικά να μη μετρήσει» (vid)

Τα μπέρδεψε η Ελένη Λαμπαδαρίου για το γκολ του Γιόβιτς στο ΑΕΚ – ΟΦΗ : «Να μετρήσει. Όχι, τελικά να μη μετρήσει» (vid)

Εστίασε σε άλλο γεγονός η Ελένη Λαμπαδαρίου στη φάση του γκολ του Γιόβιτς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αριστομένης Κουτσιαύτης : Υπάρχει επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι στον Μπιανκόν

Αριστομένης Κουτσιαύτης : Υπάρχει επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι στον Μπιανκόν

Κάτι που δεν παρατήρησαν αρκετοί σημείωσε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στο OPEN για τη φάση του Μπιανκόν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ήταν κόκκινη το φάουλ πάνω στον Παβλένκα;

Ήταν κόκκινη το φάουλ πάνω στον Παβλένκα;

Ο Παναγιώτης Βαρούχας πήρε θέση για τη φάση στην οποία τραυματίστηκε ο Γίρι Παβλένκα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Κοφτός για το πέναλτι στον Μπιανκόν ο Παναγιώτης Βαρούχας

Ολυμπιακός : Κοφτός για το πέναλτι στον Μπιανκόν ο Παναγιώτης Βαρούχας

Σχολίασε τα πάντα ο Παναγιώτης Βαρούχας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κηφισιά και έκανε λόγο για πέναλτι στον Μπιανκόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας : Κανένα από τα γκολ της ΑΕΚ δεν έπρεπε να μετρήσει (video)

Ηλίας Σπάθας : Κανένα από τα γκολ της ΑΕΚ δεν έπρεπε να μετρήσει (video)

Κανένα γκολ της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ δεν έπρεπε να μετρήσει σύμφωνα με όσα είπε ο Ηλίας Σπάθας στο MEGA...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Κηφισιά : Διπλό πέναλτι στον Μπιανκον – 20 λεπτά καθυστερήσεις!

Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Κηφισιά : Διπλό πέναλτι στον Μπιανκον – 20 λεπτά καθυστερήσεις!

Ρέστα έδωσε ο Ηλίας Σπάθας στην ανάλυση της διαιτησίας για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Κηφισιά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας : Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της ΑΕΚ (vid)

Παναγιώτης Βαρούχας : Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της ΑΕΚ (vid)

Για καθαρό φάουλ του Λιούμπισιτς πριν από το πρώτο γκολ της ΑΕΚ έκανε λόγο ο Παναγιώτης Βαρούχας…

Ποδόσφαιρο