ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Ανουάρ, Νάγκι και Ινσούα στην Ξάνθη

Την αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη (19/1, 15:00) ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για το ματς με την τοπική ομάδα το μεσημέρι της Κυριακής. Σε αυτήν δεν βρίσκονται ο τραυματίας Γιάννης Μπουζούκης, ο Κώστας Αποστολάκης αλλά και ο τιμωρημένος Δημήτρης Κουρμπέλης.  Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε ο...
Παναθηναϊκός: Με Ανουάρ, Νάγκι και Ινσούα στην Ξάνθη

Την αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη (19/1, 15:00) ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για το ματς με την τοπική ομάδα το μεσημέρι της Κυριακής.

Σε αυτήν δεν βρίσκονται ο τραυματίας Γιάννης Μπουζούκης, ο Κώστας Αποστολάκης αλλά και ο τιμωρημένος Δημήτρης Κουρμπέλης.  Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Εμάνουελ Ινσούα παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στη μέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Δώνης κοιτάζει και στο εξωτερικό!

Παράλληλα, για πρώτη φορά βρίσκονται στην αποστολή οι νεαποκτηθέντες Ανουάρ και Νάγκι, που μάλιστα αναμένεται να κάνουν και το ντεμπούτο τους.

Αναλυτικά:

Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Περέα, Νάγκι, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Ανουάρ, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Καμπετσής.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Με Ανουάρ, Νάγκι και Ινσούα στην Ξάνθη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.