ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: «Χτυπάει» παντού για μεταγραφές!

Έντονη μεταγραφική δραστηριότητα από τους «ερυθρόλευκους»...
Ολυμπιακός: «Χτυπάει» παντού για μεταγραφές!

Τα τελευταία 24ωρα ο Ολυμπιακός έχει έντονη μεταγραφική δραστηριότητα, με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου να οδεύουν προς το τέλος τους. Μέχρι την Παρασκευή οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να καταφέρουν να κλείσουν κάποιον παίκτη και να ενισχυθούν.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την Τρίτη και μετά παρουσιάζουν μία έντονη κινητικότητα σε αυτό το κομμάτι. Ήδη έκλεισαν τον Αχμέντ Χασάν, αν και ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν μέρες στην Ελλάδα.

Από την προηγούμενη Παρασκευή είχε έρθει ο Αιγύπτιος, μέχρι που πέρασε τα ιατρικά, υπέγραψε το βράδυ της Τρίτης. Και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρωί της Τετάρτης.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός κοιτάει παντού για την περαιτέρω μεταγραφική του ενίσχυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Επέστρεψε και επίσημα ο Χασάν

Θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών η ομάδα του Πειραιά και οι επόμενες ώρες είναι αρκετά σημαντικές στο κομμάτι αυτό. Για τρεις παίκτες κοιτούν οι «ερυθρόλευκοι». Και οι θέσεις είναι στο κέντρο, εξτρέμ και αριστερό μπακ.

Κενά τα οποία προέκυψαν στον Ολυμπιακό από τις αποδεσμεύσεις παικτών.

Τα ονόματα των μέσων που έχει ο Ολυμπιακός στη λίστα του

Συγκεκριμένα έφυγε ο Μπενζιά και για αυτό οι Πειραιώτες ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή για τον χώρο του κέντρου. Δύο ονόματα είναι αρκετά ψηλά για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Άλφα Σεμέδο είναι ένα όνομα το οποίο έχει τσεκάρει η ομάδα και επίσης έχει μαζέψει τις απαραίτητες πληροφορίες από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Όλοι γνωρίζουν τη σχέση με την αγγλική ομάδα, οπότε μπορεί να γίνει η κίνηση όποια στιγμή επιθυμεί ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι. Έχει γραφτεί αρκετές ημέρες πριν και είναι παίκτης τον οποίο γνωρίζουν οι «ερυθρόλευκοι» από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα. Τα έχει πάει καλά στη Σιόν και έχει ανεβάσει τις μετοχές του, ξανά.

Οι περιπτώσεις των εξτρέμ

Εκτός της θέσης στο κέντρο ο Ολυμπιακός κοιτάει να ενισχυθεί και στα εξτρέμ. Αυτό από τη στιγμή που έφυγε ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος έχει αποκτηθεί από τη Γουλβς και ίσως σήμερα να ανακοινωθεί κιόλας από τους Άγγλους.

Δημιουργήθηκε κενό στα εξτρέμ και οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν επίσης να το καλύψουν. Βέβαια αυτή η θέση μπορεί να καλυφθεί και εκ των έσω.

Παρόλα αυτά όμως υπάρχει λίστα και για τη συγκεκριμένη θέση.

Ένα όνομα το οποίο έχει γραφτεί από το Sportime είναι του Λισάντρο Σεμέντο από τον ΟΦΗ. Ποδοσφαιριστής ο οποίος αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς τον έχει τσεκάρει στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και τον έχει ξεχωρίσει. Έχουν ήδη γίνει επαφές με τη Φορτούνα Σιτάρντ, στην οποία ανήκει και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα στο προσκήνιο έχει βγει και το όνομα του Αλγερινού εξτρέμ Ρασίντ Γκεζάλ. Όνομα που είχε γραφτεί και το καλοκαίρι και όπως φαίνεται δεν έχει βγει από τη λίστα.

Αριστερό μπακ…

Ο Λεονάρντο Κούτρης και επίσημα πήγε στη Μαγιόρκα με 6μηνο δανεισμό και τελικά χωρίς οψιόν αγοράς, η οποία πάντως θα συζητηθεί αν κρατηθεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Ολυμπιακός το ψάχνει στην αγορά για αριστερό μπακ και στην Ιταλία έλεγαν πως μπήκε σφήνα στη συμφωνία που είχε η Κάλιαρι με την Μπρέσια για τον Μπάμπη Λυκογιάννη!

Τον διεθνή άσο στόχευσαν και το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Τον γνωρίζουν, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που έχει βγει από την ακαδημία του συλλόγου.

Παράλληλα υπήρξε σενάριο για τον Κυριακόπουλο, αλλά είναι βασικός στη Σασουόλο. Εκτός αυτών θα πρέπει να θυμίσουμε και το όνομα του Τσίμα Ακάς της Μπελενένσες.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: «Χτυπάει» παντού για μεταγραφές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.