WORLD FOOTBALL

Κορονοϊός: Ευχάριστα νέα για Ρουστού

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Ρουστού Ρετσμπέρ, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη απέναντι στον κορονοϊό. Ο Τούρκος πρώην διεθνής τερματοφύλακας, που αναδείχθηκε κορυφαίος στον κόσμο στη θέση του το 2003, νοσηλεύεται από την Κυριακή σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και μάλιστα η κατάσταση του είχε χαρακτηριστεί ως κρίσιμη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Όλα τα νέα...
Κορονοϊός: Ευχάριστα νέα για Ρουστού

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Ρουστού Ρετσμπέρ, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη απέναντι στον κορονοϊό.

Ο Τούρκος πρώην διεθνής τερματοφύλακας, που αναδείχθηκε κορυφαίος στον κόσμο στη θέση του το 2003, νοσηλεύεται από την Κυριακή σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και μάλιστα η κατάσταση του είχε χαρακτηριστεί ως κρίσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Όλα τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τους θεράποντες γιατρούς του, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο 46χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εμφανίζει βελτίωση καθημερινά αλλά παραμένει απομονωμένος, αφού η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ρουστού, με καριέρα σε Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19 μετά την επιστροφή από ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η επιλογή του να μην μπει σε καραντίνα κατά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, είχε προκαλέσει κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Απίθανο blooper στο Ακτή Ελεφαντοστού – Μοζαμβίκη

Απίθανο blooper στο Ακτή Ελεφαντοστού – Μοζαμβίκη

Αδιανόητη χαμένη ευκαιρία στο Ακτή Ελεφαντοστού - Μοζαμβίκη, με τον παίκτη να μπερδεύει τα πόδια του και τον Γκίμα να σώζει πάνω στη γραμμή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Kαμερούν – Γκαμπόν: Πέρασε ως αλλαγή και αποθεώθηκε ο Ομπαμεγιάνγκ

Kαμερούν – Γκαμπόν: Πέρασε ως αλλαγή και αποθεώθηκε ο Ομπαμεγιάνγκ

Οι θεατές έδειξαν τον σεβασμό και την αναγνώριση προς το πρόσωπό του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Kαμερούν – Γκαμπόν: Σπουδαία επέμβαση από τον Επασί

Kαμερούν – Γκαμπόν: Σπουδαία επέμβαση από τον Επασί

Πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ και του Λεβαδειακού «λάμπει» στο Κόπα Άφρικα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο νέος Ζιντάν

Ο νέος Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ένας και μοναδικός, δύσκολο να βγει τέτοιος παίκτης αλλά ο ίδιος μπορεί να χαίρεται

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Έντρικ στη Λιόν με δανεισμό για να βρει χώρο

Ο Έντρικ στη Λιόν με δανεισμό για να βρει χώρο

Ο Έντρικ συμφώνησε να πάει δανεικός στη Λιόν ως το τέλος της σεζόν, ψάχνοντας χρόνο συμμετοχής και επιστροφή στην Εθνική Βραζιλίας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μαριέλα Νησωτάκη: Η Ελληνίδα της Σαουθάμπτον που κυνηγά ταλέντα

Μαριέλα Νησωτάκη: Η Ελληνίδα της Σαουθάμπτον που κυνηγά ταλέντα

Σε μια εποχή που τα κλαμπ ψάχνουν όχι μόνο παίκτες αλλά και ανθρώπους που τους ανακαλύπτουν πρώτοι, μία Ελληνίδα έχει ήδη περάσει τα τεστ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Μάρθα Στιούαρτ αγοράζει ποσοστό στη Σουόνσι

Η Μάρθα Στιούαρτ αγοράζει ποσοστό στη Σουόνσι

Η Μάρθα Στιούαρτ έγινε μειοψηφική ιδιοκτήτρια της Σουόνσι, ακολουθώντας τον Snoop Dogg και τον Λούκα Μόντριτς σε μια αλλιώτικη κίνηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πήρε την κατηφόρα ο Χουάνγκ – Αν έμενε στον Ολυμπιακό θα έκανε τώρα 20 εκατ. ευρώ

Πήρε την κατηφόρα ο Χουάνγκ – Αν έμενε στον Ολυμπιακό θα έκανε τώρα 20 εκατ. ευρώ

Όλα ήταν... τέλεια ώσπου ένας Τούρκους δικηγόρος τον... παραμύθιασε και έφυγε από τον Ολυμπιακό νύχτα.

Ποδόσφαιρο
World Football: Σέντρα στη γνώση με το Football World Cups!

Σέντρα στη γνώση με το Football World Cups!

Το νέο επιτραπέζιο Football World Cups φέρνει την ατμόσφαιρα των γηπέδων στο σαλόνι σας, προσφέροντας πάνω από 1.000 ερωτήσεις για τα Παγκόσμια Κύπελλα.

World Football