ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πότε θα κορυφωθεί ο ιός στην Ελλάδα – Οι προβλέψεις Ινστιτούτου στις ΗΠΑ

Μία έρευνα έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο ΙΗΜΕ (Institute of Health Metrics and Evaluation) του Πανεπιστημίου Ουάσιγκτον στο Σιάτλ, που αφορά τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα το μοντέλο πρόγνωσης του κορονοϊού που διαθέτει το Ινστιτούτο αυτό, προβλέπει ότι στις 21 Απριλίου αναμένεται να κορυφωθεί ο αριθμός των ημερήσιων νεκρών στην Ελλάδα. Προβλέπεται λοιπόν ότι 13...
Κορονοϊός: Πότε θα κορυφωθεί ο ιός στην Ελλάδα – Οι προβλέψεις Ινστιτούτου στις ΗΠΑ

Μία έρευνα έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο ΙΗΜΕ (Institute of Health Metrics and Evaluation) του Πανεπιστημίου Ουάσιγκτον στο Σιάτλ, που αφορά τον κορονοϊό στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα το μοντέλο πρόγνωσης του κορονοϊού που διαθέτει το Ινστιτούτο αυτό, προβλέπει ότι στις 21 Απριλίου αναμένεται να κορυφωθεί ο αριθμός των ημερήσιων νεκρών στην Ελλάδα.

Προβλέπεται λοιπόν ότι 13 άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους εκείνη την ημέρα, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει βαθμιαία μείωση που θα πάει μέχρι και την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Τρεις νέοι θάνατοι στην Ελλάδα – 96 συνολικά οι νεκροί

Με βάση τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, το Ινστιτούτο του ΙΗΜΕ προβλέπει ότι οι νεκροί θα έχουν φτάσει συνολικά 400, με την τιμή αυτή, ωστόσο να κυμαίνεται από τα 264 έως 635 θύματα.

Αξίζει να τονιστεί ότι η 20η Απριλίου θεωρείται ως ημέρα που τα ελληνικά νοσοκομεία θα δεχτούν τη μεγαλύτερη πίεση από τον κορονοϊό.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Αμβλώσεις: Το «προοδευτικό» μπλοκ λύσσαξε με την Καρυστιανού και τα δικαιώματα των αγέννητων παιδιών!

Αμβλώσεις: Το «προοδευτικό» μπλοκ λύσσαξε με την Καρυστιανού και τα δικαιώματα των αγέννητων παιδιών!

Κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολίτευσης έδειξαν πόσο «δημοκράτες» είναι, καταδικάζοντας ακόμα και την υπόνοια διαλόγου για τις αμβλώσεις

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ακρίβεια: Σε παράλληλο σύμπαν ο προκλητικός Τ.Θεοδωρικάκος – «Το μέσο ελληνικό νοικοκυριό καλύπτει τις ανάγκες του»

Ακρίβεια: Σε παράλληλο σύμπαν ο προκλητικός Τ.Θεοδωρικάκος – «Το μέσο ελληνικό νοικοκυριό καλύπτει τις ανάγκες του»

Χωρίς ίχνος ντροπής ο Τάκης Θεοδωρικάκος παρουσίασε τους Έλληνες σαν... γκρινιάρηδες και την ακρίβεια σαν... αυθύπαρκτο πρόβλημα

Κοινωνία
Κοινωνία: Μαρία Καρυστιανού: «Δεξιά και Αριστερά ανήκουν στο παρελθόν – Να κυβερνήσει το κίνημα πολιτών – Προκύπτει ηθικό θέμα στις αμβλώσεις»

Μαρία Καρυστιανού: «Δεξιά και Αριστερά ανήκουν στο παρελθόν – Να κυβερνήσει το κίνημα πολιτών – Προκύπτει ηθικό θέμα στις αμβλώσεις»

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, η Μαρία Καρυστιανού ανέπτυξε πολλές από τις θέσεις του κινήματος που ετοιμάζει

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέσσερα νησιά ενώνουν δυνάμεις για λύση στη στεγαστική κρίση

Τέσσερα νησιά ενώνουν δυνάμεις για λύση στη στεγαστική κρίση

Τα ακίνητα θα παραχωρούνται με συμβολικό ενοίκιο για τον διορισμό εκπαιδευτικών και γιατρών.

Κοινωνία
Sportime BET: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Κυψέλη – 2 συλλήψεις και κατάσχεση 21 υπολογιστών

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Κυψέλη – 2 συλλήψεις και κατάσχεση 21 υπολογιστών

Έφοδος σε λέσχη στην Κυψέλη όπου διεξαγόταν παράνομα τυχερά παίγνια απο΄άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Συνέλαβαν δύο άτομα για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Sportime BET
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τα κόμπλεξ του Έντι Ράμα ξεχείλισαν: «Έλληνες δεν είστε απόγονοι του Πλάτωνα» – Η «νεκρική» σιγή της Αθήνας τον αποθράσυνε εντελώς

Τα κόμπλεξ του Έντι Ράμα ξεχείλισαν: «Έλληνες δεν είστε απόγονοι του Πλάτωνα» – Η «νεκρική» σιγή της Αθήνας τον αποθράσυνε εντελώς

«Ξεσαλώνει» ο Έντι Ράμα με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη αφού «όργωσε» ανενόχλητος για 2 χρόνια την Ελλάδα για εθνικιστικές φιέστες

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Eurostat: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χειρότερες θέσεις σε όλους τους δείκτες φτώχειας

Eurostat: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χειρότερες θέσεις σε όλους τους δείκτες φτώχειας

Η φτωχοποίηση των Ελλήνων «ξεχειλίζει» στη στατιστική γλώσσα της Eurostat - Ουραγός παντού η Ελλάδα επί διακυβερνήσεως Μητσοτάκη

Κοινωνία
Κοινωνία: Παλαμήδης, ο άριστος των Αχαιών

Παλαμήδης, ο άριστος των Αχαιών

Ο Παλαμήδης ήταν Έλληνας ήρωας του Τρωικού Πολέμου. Το όνομα του είναι σύνθετο, βγαίνει από τις λέξεις παλάμη + μήδομαι → «αυτός που με τα έργα των χεριών του (παλάμη) εκδηλώνει την ευφυΐα/τέχνη (μήδομαι)

Κοινωνία
Κοινωνία: Μεσοβέζικη συγγνώμη Ανεστίδη για την off camera χυδαιολογία κατά Μητσοτάκη: «Ζητάω συγγνώμη – Εξέφρασα αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες»

Μεσοβέζικη συγγνώμη Ανεστίδη για την off camera χυδαιολογία κατά Μητσοτάκη: «Ζητάω συγγνώμη – Εξέφρασα αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες»

«Ήταν μία έκφραση εκ παραδρομής - Την προσωπική επίθεση δεν την ξεκίνησα εγώ» είπε ο Κ. Ανεστίδης - Ανεπιθύμητος πλέον από το Μαξίμου ο αγροτοσυνδικαλιστής

Κοινωνία