GOSSIP

Master Chef: Χώρισαν Μπέλλος και Μαρία!

Το love story του ριάλιτι μαγειρικής τελείωσε άδοξα
Master Chef: Χώρισαν Μπέλλος και Μαρία!

Γνωρίστηκαν μέσα στο Master Chef και το ειδύλλιό τους δεν άργησε να δει τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, οι Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη δεν φαίνεται ότι είναι πια μαζί!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, τα δύο νέα παιδιά που έζησαν έναν μεγάλο έρωτα μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, δεν άντεξαν μαζί. Μάλιστα, το… love story έληξε πριν καν τελειώσει το παιχνίδι. Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν λόγω…. κορωνοϊού!

Οι δύο διαγωνιζόμενοι έπεσαν… θύματα της απόστασης, εξαιτίας της οποίας διακόπηκαν τα γυρίσματα του παιχνιδιού.

Έτσι, εξαιτίας του social distancing για προληπτικούς λόγους, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να αποχωριστούν για λίγο. Και επειδή… μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται, φαίνεται πως ο χρόνος λειτούργησε εις βάρος της σχέσης τους με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN:

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του MasterChef είναι παραπάνω από έναν μήνα χωριστά και ότι τα επεισόδια που παρακολουθούμε είναι όλα γυρισμένα εδώ και καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πότε αρχίζει η σταδιακή άρση των μέτρων

Master Chef: Η επανασύνδεση με την πρώην

Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο Δημήτρης Μπέλλος, όχι μόνο χώρισε από την όμορφη Μαρία αλλά γύρισε και στην αγκαλιά της πρώην αγαπημένης του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Master Chef: Χώρισαν Μπέλλος και Μαρία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.