ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Πυροβολισμοί μεταξύ Ρομά, έξι τραυματιές

Στα Σαγέικα στην Πάτρα εκτυλίχθηκε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Ρομά, εκ των οποίων έξι έχουν τραυματιστεί και ο ένας είναι σοβαρά.  Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (6/5) και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα άτομο σε καταυλισμό Ρομά πυροβολούσε με κυνηγετική καραμπίνα. Πιθανότατα μετά από διαπληκτισμό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό...
Πάτρα: Πυροβολισμοί μεταξύ Ρομά, έξι τραυματιές

Στα Σαγέικα στην Πάτρα εκτυλίχθηκε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Ρομά, εκ των οποίων έξι έχουν τραυματιστεί και ο ένας είναι σοβαρά. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (6/5) και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα άτομο σε καταυλισμό Ρομά πυροβολούσε με κυνηγετική καραμπίνα.

Πιθανότατα μετά από διαπληκτισμό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων, ένα εκ των οποίων σοβαρά στο μάτι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίας του ΣΚΑΪ, ο διαπληκτισμός είχε ως αφορμή ρευματοκλοπή.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δράστης που είναι Ρομά έχει συλληφθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάτρα: Πυροβολισμοί μεταξύ Ρομά, έξι τραυματιές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.