ΙΣΠΑΝΙΑ

Πικέ: «Βιάζεται η Λίγκα για έναρξη στις 12 Ιουνίου»

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα μίλησε για την επανέναρξη...
Πικέ: «Βιάζεται η Λίγκα για έναρξη στις 12 Ιουνίου»

Η La Liga αυτό το οποίο συζητά στην Ισπανία είναι στις 12 Ιουνίου να αρχίσουν ξανά οι αγώνες του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε την άρνησή του με τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο οι ομάδες να μπορέσουν να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας:

«Άκουσα τον Χαβιέρ Τέμπας να μιλάει για επιστροφή στις 12 Ιουνίου, είναι μόνο ένας μήνας, χωρίς φιλικά. Ας το σκεφτούν για το καλό του θεάματος και για να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – La Liga: Πέντε νέα κρούσματα στο ισπανικό ποδόσφαιρο!

Κάθε προληπτικό μέτρο είναι καλό. Υπάρχει πολύς κόσμος που φοβάται ή σέβεται τον κορονοϊό, πρέπει να γνωρίζεις και να εφαρμόζεις το πρωτόκολλο υγείας και, αν το κάνουμε όλοι, πρέπει να πάει καλά, πρέπει να προστατεύσουμε την υγεία μας.

Υπάρχουν πολλά συμφέροντα, εγώ κατανοώ αυτό της Λίγκας να τελειώσει το πρωτάθλημα, γιατί παίζονται πολλά. Το να παίζουμε χωρίς κόσμο είναι άσχημο. Δεν μας αρέσει, αλλά να τελειώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να παίξουμε, ακόμα και αν είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία, θα ήταν επίσης άσχημο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πικέ: «Βιάζεται η Λίγκα για έναρξη στις 12 Ιουνίου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.