ΓΕΡΜΑΝΙΑ

AS: «Δεν υπάρχει εμβόλιο για τον Χάαλαντ» (vid)

Πρώτο θέμα στην εφημερίδα «AS» έγινε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος σκόραρε για ακόμα μία φορά, με την επιστροφή της Bundesliga. Η Ντόρτμουντ ήταν η μεγάλη νικήτρια κόντρα στη Σάλκε με 4-0, αγώνας που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρχισαν τα όργανα: Χαμός με τους τραυματίες στην Bundeliga Ο 19χρονος επιθετικός έχει καταφέρει απίστευτα...
AS: «Δεν υπάρχει εμβόλιο για τον Χάαλαντ» (vid)

Πρώτο θέμα στην εφημερίδα «AS» έγινε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος σκόραρε για ακόμα μία φορά, με την επιστροφή της Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ ήταν η μεγάλη νικήτρια κόντρα στη Σάλκε με 4-0, αγώνας που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρχισαν τα όργανα: Χαμός με τους τραυματίες στην Bundeliga

Ο 19χρονος επιθετικός έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα, καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση των σκόρερ, έχοντας ήδη 10 τέρματα.

Μάλιστα, για να το πετύχει αυτό Χάαλαντ, χρειάστηκε μόλις 541 λεπτά στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Έτσι, η «AS» τον έβαλε στο πρωτοσέλιδο της και έγραψε: «Δεν υπάρχει εμβόλιο κατά του Χάαλαντ».

haaland

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «AS: «Δεν υπάρχει εμβόλιο για τον Χάαλαντ» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.