ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Βενέτσια σαν να λέμε… Ιθάκη για τον Μπράμος

Η Βενέτσια ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάικ Μπράμος, ο οποίος θα βρεθεί για έκτη σερί σεζόν στην Βενετία! Το καλοκαίρι του 2015, όταν αποφάσισε μετά από μία σεζόν που δεν αγωνίστηκε (λόγω τραυματισμού), να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Βενέτσια ούτε ο ίδιος δεν θα μπορούσε να προβλέψει, ότι πέντε χρόνια...
Βενέτσια σαν να λέμε… Ιθάκη για τον Μπράμος

Η Βενέτσια ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάικ Μπράμος, ο οποίος θα βρεθεί για έκτη σερί σεζόν στην Βενετία!

Το καλοκαίρι του 2015, όταν αποφάσισε μετά από μία σεζόν που δεν αγωνίστηκε (λόγω τραυματισμού), να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Βενέτσια ούτε ο ίδιος δεν θα μπορούσε να προβλέψει, ότι πέντε χρόνια αργότερα θα βρισκόταν ακόμα στην Βενετία.

Ο Μάικ Μπράμος, στα 33 του πλέον χρόνια, έχει βρει αυτό που έψαχνε στην γειτονική χώρα, και μετά από δύο πρωταθλήματα Ιταλίας (2017, 2019), είναι έτοιμος να ηγηθεί για την τρίτη κούπα!

Ο Ελληνοαμερικανός guard είναι πλέον αρχηγός της Βενέτσια και μέχρι την διακοπή της πανδημίας, μετρούσε 10.8 πόντους και 3.7 ριμπάουντ ανά αγώνα στο Eurocup.

Η ανακοίνωση της Βενέτσια με την οποία επισημοποιήθηκε η ανανέωση συνεργασίας των δύο πλευρών:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βενέτσια σαν να λέμε… Ιθάκη για τον Μπράμος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.